MY KTEO

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης μπροστά σε νέες προκλήσεις για να καταφέρει να αθωώσει την Άννα


Το ζευγάρι αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις στα επεισόδια που έρχονται από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22:00 στους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1.

Η Άννα βρίσκεται κάτω από βαριές κατηγορίες στα νέα συνταρρακτικά επεισόδια στη σειρά Παγιδευμένοι. Τα νέα επεισόδια ξεκινούν από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και υπόσχονται πολύ περισσότερη δράση κι ένταση. Όπως λένει οι συντελεστές της σειράς, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς η δράση θα γίνει πιο έντονη από ποτέ.

Με ένα επεισόδιο επιπλέον, αυτό της Τετάρτης, οι Παγιδευμένοι επιστρέφουν για να μπουν σε μια δίνη μιας αλήθειας που φοβούνται να αντικρίσουν. Πέφτουν στη μάχη, χωρίς πανοπλία, για να αναμετρηθούν με ένοχα μυστικά, οδυνηρά διλήμματα, ασυγχώρητα λάθη και έντονα συναισθήματα.

Η δυνατή ιστορία των «Παγιδευμένων», έκοψε την ανάσα των τηλεθεατών με την καταιγιστική πλοκή της. Η επιστροφή θα φέρει τον Γεράσιμο σε θέση ισχύος απέναντι στον γιο του και στα εγγόνια του. Ο Θοδωρής θα είναι η αδυναμία του και θα βρει σε αυτόν την πλάτη που θα ακουμπίσει. Αλλά και η Άννα θα ωφεληθεί από τον ισχυρό «παππού», που θα καταφέρει να την ξεμπλέξει από τις παγίδες που της έχει στήσει ο Άγγελος ακόμη και με τον θάνατό του.

Ποια αποκάλυψη θα κλονίσει τη σχέση του Δημήτρη και της Άννας; Σε ποιους επικίνδυνους δρόμους θα οδηγηθούν; Ποιοι πύργοι θα πέσουν, ποια πιόνια θα «φαγωθούν» και ποιος θα κάνει την κίνηση ματ, στη σκακιέρα του Άγγελου; Τι είναι αυτό που θα καταρρίψει όλα τα δεδομένα και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή όλων των ηρώων;

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. Είναι η σειρά που έχει καθηλώσει στη γειτονική χώρα και στη δεύτερη σεζόν της.




iEidiseis.gr