MY KTEO

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να αντιμετωπίσεις τις ευθύνες και τις οικογενειακές υποχρεώσεις σου σήμερα. Μέρος αυτού αφορά στην αδυναμία να καταλήξεις σε ένα σχέδιο με το οποίο συμφωνούν όλοι ή υπάρχει μια διαφωνία σχετικά με τις προτεραιότητες. Ωστόσο υπάρχει θετική ενέργεια μαζί σου για να αντιμετωπίσεις περίπλοκα ή προβληματικά θέματα, με δημιουργικό και ειρηνικό τρόπο. Βλέπεις κάτι που κάποτε είχες πρόβλημα να λύνεται με θετικό τρόπο. Η απελευθέρωση ενός βάρους είναι ικανοποιητική. 

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει κάποια δυσκολία στην επίτευξη συμφωνιών το πρώτο μισό της ημέρας. Ευτυχώς οι διελεύσεις διεγείρουν τις φιλοδοξίες σου με ευχάριστους τρόπους και μπορεί να γεμίσεις από την αίσθηση του σκοπού. Δραστηριότητες που σπάνε τη ρουτίνα μπορούν να σε ξεσηκώσουν ή να σε συνδέσουν με ενδιαφέροντα άτομα. Ενώ υπάρχουν περισσότερα μικρά προβλήματα στη ζωή σου από ότι συνήθως παραμένεις θετική και αισιόδοξη. 

Δίδυμοι
Τα οικονομικά θέματα, το μοίρασμα και τα θέματα ιδιοκτησίας μπορεί να χρειαστούν δουλειά σήμερα. Μπορεί να υπάρχουν πολλά μπρος πίσω μέχρι να είσαι έτοιμη να καταλήξεις σε συμφωνία. Ωστόσο μπορεί να είναι μια καλή άσκηση κατανόησης και μπορεί κάλλιστα να καταλήξεις σε  καλύτερα, πιο εκλεπτυσμένα σχέδια. Με λίγη επιπλέον προσοχή η οικειότητα και η ψυχολογική ανάπτυξη παίρνουν ώθηση. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να προωθήσεις τους στόχους σου με ικανοποιητικούς τρόπους. Η πίστη στον εαυτό σου είναι το κλειδί τώρα. 

Καρκίνος
Η συμφωνία για δραστηριότητες και σχέδια δεν έρχεται εύκολα σήμερα. Αυτές οι διαφωνίες δεν επηρεάζουν το συναίσθημα και μπορεί κάλλιστα να σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο σημείο. Στην πραγματικότητα η αντίσταση στις ιδέες ή τα σχέδια σου μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Είναι μια καλή στιγμή για να αναζητήσεις ισορροπία και να κάνεις συμβιβασμούς. Ένα σημαντικό πρόσωπο μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα, ίσως ακόμα και άθελα σου. 

Λέων
Οι διαφωνίες είναι πιθανές σήμερα, αλλά μπορεί να οδηγήσουν σε κάποιες χρήσιμες ιδέες τελικά. Θα μπορούσες να διχαστείς σχετικά με το αν θέλεις να επιδιώξεις τους στόχους σου ανεξάρτητα και να αναλάβεις εκτελεστικές αποφάσεις ή αν προτιμάς να μοιράζεσαι αποφάσεις και να έχεις κάποια παρέα. Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να αναπτύξεις δημιουργικούς τρόπους για να κάνεις και τα δυο. Στην πραγματικότητα οι αντίθετες απόψεις μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις και να βελτιώσεις τη θέση σου. 

Παρθένος
Σήμερα ίσως να συναντήσεις αντίσταση σε κάποιες από τις ιδέες και τις επιθυμίες σου που μπορεί αρχικά να σε απογοητεύσει αυτό. Ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποδειχθεί αρκετά διδακτικό για σένα, ακόμα κι αν το μόνο όφελος σου είναι να ξεκαθαρίσεις τη θέση ή τη στάση σου. Θα μπορούσες να νιώσεις την επιθυμία να λάμψεις μόνη σου, αλλά λαχταράς επίσης τη συμβολή των άλλων. Ευτυχώς η μέρα είναι εξαιρετική για να αποκτήσεις νέες προοπτικές που βελτιώνουν τη ζωή σου. 

Ζυγός
Η ανάγκη σου για προσκόλληση ίσως έρθει σε σύγκρουση με την επιθυμία σου να κρατάς τα πράγματα χαλαρά. Ωστόσο μπορεί να καταφέρεις να φτάσεις σε μια δημιουργική ισορροπία και να καταλήξεις να ικανοποιήσεις και τις δυο ανάγκες με έξυπνο τρόπο. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην εξισορρόπηση των ευθυνών σου με τον ποιοτικό χρόνο.  Στόχος σου θα πρέπει να είναι να αποδεχτείς ότι ο χρόνος και η ενέργεια σου είναι περιορισμένοι και ότι κάτι πρέπει να μετριαστεί. 

Σκορπιός
Τα σχέδια και οι ιδέες μπορεί να μην “συναντηθούν” σήμερα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για το τι πρέπει να κάνει και που να πάει. Μπορεί να υπάρξει κάποια ενοχλητική αντίθεση ιδεών ή πεποιθήσεων, αλλά εάν αναζητάς το μάθημα μπορεί να ωφεληθείς από μια διαφωνία. Η αναζήτηση τρόπων απλοποίησης μπορεί να σε ωφελήσει παντού. 

Τοξότης
Τα οικονομικά θέματα μπορεί να είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς σήμερα και μπορεί να διαπιστώσεις ότι η ανεξάρτητη επιδίωξη των στόχων σου ευνοείται προσωρινά έναντι των ομαδικών προσπαθειών. Σκέψου όμως πως όσο είσαι ικανή να πετύχεις μόνη σου, η υποστήριξη ή οι πόροι των άλλων μπορεί επίσης να σου φανούν χρήσιμοι. Η επίτευξη κάποιου συμβιβασμού είναι επίσης κάτι που θα σε βοηθήσει. 

Αιγόκερος
Μπορεί να υπάρξει κάποια διαφωνία με τον σύντροφο ή με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο σήμερα. Τελικά όμως θα φτάσεις σε ένα υψηλότερο επίπεδο κατανόησης, τόσο για τις απόψεις τους όσο και τις δικές σου. Η διαφωνία μπορεί μερικές φορές να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποια πράγματα και να κάνεις βελτιώσεις -αυτό μπορεί να συμβεί τώρα. Ευτυχώς οι διελεύσεις σήμερα υποστηρίζουν την εξαγωγή ουσιαστικών συμπερασμάτων. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη και πιο θαρραλέα όταν εκφράζεσαι με δυναμικούς τρόπους. 

Υδροχόος
Μπορεί να μην είναι εύκολο να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στον εαυτό σου στις δουλειές σου σήμερα. Στην πραγματικότητα μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη, καθώς ένα μέρος σου θέλει να κοινωνικοποιηθεί κι ένα άλλο μέρος σου προτιμά να μείνει μέσα και να απολαύσει την ησυχία. Προσπάθησε αυτό να μην δημιουργήσει εντάσεις. Στην πραγματικότητα έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να βρεις μια συμβιβαστική λύση.

Ιχθείς
Μπορεί να δυσκολευτείς να συμφωνήσεις με κάποιον σήμερα, αλλά οι διαφορές σας μπορεί να είναι διδακτικές. Οι ιδέες και τα σχέδια μπορεί να έρθουν σε αντιπαράθεση, αλλά η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να καταλήξεις σε νέα και χρήσιμα συμπεράσματα. Οι συζητήσεις για το παρελθόν μπορεί να είναι ενθαρρυντικές και μπορεί ακόμη και να οδηγήσουν στην ανακύκλωση παλιών ιδεών σε φανταχτερές νέες. Μαθαίνεις, μεταμορφώνεσαι και μεγαλώνεις μέσα από τις συνδέσεις σου.  



tlife.gr