MY KTEO

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Βαξεβάνης για Νικολάου: Έκανε απευθείας αναθέσεις ως γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής σε κάτι τύπους με βουλκανιζατέρ και άλλα αξεσουάρ αυτοκινήτων και μίνι μάρκετ(ΒΊΝΤΕΟ)


 Ο δημοσιογράφος και εκδότης του «Documento» Κώστας Βαξεβάνης, μίλησε στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη, όπου ήταν καλεσμένος την π. Πέμπτη. Με αφορμή την μήνυση Πολάκη - Κάτση στην Οικονομική Αστυνομία για εικονικά τιμολόγια της "MARC" ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρθηκε και στην πρώην Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Εύβοια Σοφία Νικολάου σε βάρος της οποία εκκρεμεί μήνυση από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Άρειο Πάγο για σωρεία παράνομων απευθείας αναθέσεων, χωρίς να έχει γίνει τίποτα έως τώρα από τις αρμόδιες αρχές. Συγκεκριμένα ο κος Βαξεβάνης λέει

"Η υπόθεση της κ.Νικολάου που έκανε απευθείας αναθέσεις ως γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής σε κάτι τύπους με βουλκανιζατέρ και άλλα αξεσουάρ αυτοκινήτων και μίνι μάρκετ και είναι υποψήφια στην Εύβοια, κυκλοφορεί με δύο αυτοκίνητα υπερπολυτελή και φρουρά και έχει μία εντυπωσιακή εν πάση περιπτώσει παρουσία. 

Αυτή η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει καθόλου. Δηλαδή παίρνει μία καθυστέρηση η Εισαγγελία του Οικονομικού Εγκλήματος, στέλνει την υπόθεση στο ΣΔΟΕ , το ΣΔΟΕ δίνει μία απάντηση "τρία πουλάκια κάθονταν", περνάνε άλλοι 5 μήνες, ξαναστέλνει η Εισαγγελία στο ΣΔΟΕ ότι "δεν μας απαντήσατε, απαντήστε μας", δηλαδή πηγαίνει μπαλάκι η υπόθεση".