MY KTEO

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Στην Κάρυστο ο Σπύρος Πνευματικός

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Αθλητικού και Τουριστικού Οργανισμού του Δήμου Καρύστου «Ανεμοπύλες», στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρύστου έδωσε το «παρών» ο Σπύρος

Πνευματικός βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023.

Ο βουλευτής συνεχάρη τα μέλη του Οργανισμού για το σημαντικό έργο τους, το οποίο ευχήθηκε να συνεχιστεί,  καθώς υπηρετούν με ανιδιοτέλεια τον πολιτισμό και τον αθλητισμό συνεισφέροντας - παράλληλα - στη διατήρηση της τοπικής πολιτισμικής ταυτότητας και καλλιεργώντας πνεύμα συλλογικότητας και συνεργασίας. Σε αυτό το πλαίσιο η Πολιτεία  οφείλει όχι μόνο να αναδείξει αυτό το έργο αλλά και να το ενισχύσει.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Σπύρος Πνευματικός παρέδωσε στον Αθλητικό   Όμιλο Καρύστου έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, που είναι σημαντικός για την ασφάλεια των αθλητών και  των φιλάθλων, καθώς συμβάλλει στη γρήγορη αντιμετώπιση περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής.

Νωρίτερα, ο βουλευτής είχε σειρά επαφών με τοπικά στελέχη και παράγοντες, ενώ συναντήθηκε και με εκπροσώπους  των Λατόμων Καρύστου, ενός από τους σημαντικούς κλάδους που στηρίζουν την τοπική οικονομία, όπου επισημάνθηκε η επιτακτική ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας των Λατομείων σχιστολιθικών πλακών.