MY KTEO

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Διαρρήκτης πήγε στην αστυνομία γιατί έχασε το κινητό του σε… διάρρηξη


Απίστευτο περιστατικό. Η... φαεινή ιδέα ενός 27χρονου και η κατάληξή του.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 27χρονος πήγε στην αστυνομία για να δηλώσει την απώλεια του κινητού του, το οποίο, όπως αποδείχθηκε, έχασε την ώρα που έκανε… διάρρηξη σε ψιλικατζίδικο.

Αναλυτικότερα, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (10/1) στην περιοχή της Καλαμαριάς. Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 27χρονος, μαζί με συνεργό του, παραβίασαν το παράθυρο καταστήματος με είδη ψιλικών. Έκλεψαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και δύο σακούλες με τσιγάρα.

Για κακή τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από τον γιο της ιδιοκτήτριας του καταστήματος. Έτσι, τους ακολούθησε πεζός. Ο 27χρονος κλέφτης, στην προσπάθειά του να διαφύγει, έριξε στον δρόμο τα κλοπιμαία και… κατά λάθος το κινητό του τηλέφωνο. Τα παραπάνω αντικείμενα παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς ως πειστήριο της αξιόποινης πράξης.

Πήγε στο τμήμα για να βρει το κινητό του
Λίγη ώρα αργότερα, ο 27χρονος κλέφτης πήγε στο ίδιο Τμήμα, καθώς -όπως είπε- αναζητούσε το κινητό που έχασε. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, επρόκειτο για έναν εκ των δύο δραστών της κλοπής οπότε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση το συνέργου του συνεχίζονται.


iEidiseis.gr