MY KTEO

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Λιάντου και Σκουρλέτης φεύγουν από τη Γη της Ελιάς με ένα γλυκόπικρο τέλος ως Μυρτάλη και Αλέξης


Οι δύο ηθοποιοί ολοκληρώνουν την συνεργασία τους στη Γη της Ελιάς με το τέλος της δεύτερης σεζόν. Δύο είναι τα σενάρια για το τέλος της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη. 

Νέοι, όμορφοι, ταλαντούχοι και σύμφωνα με τις φήμες και ζευγάρι εκτός της Γης της ελιάς. Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι οι πρωταγωνιστές που λόγω του ρόλου τους συγκεντρώνουν τα πιο αιχμηρά σχόλια του κοινού και το ίδιο συνέβη και χθες στην πρεμιέρα των νέων επεισοδίων.

Εκτός όμως από τα εκατοντάδες σχόλια στο Twitter που ειρωνεύονται για μία ακόμη φορά την τηλεοπτική Μυρτάλη και τον Αλέξη, είχαμε και την είδηση για την αποχώρησή τους από τη σειρά. Τι ανατροπές θα έχουμε στο σενάριο που τους αφορούν; Θα είναι δραματικό το τέλος τους ή γλυκόπικρο;

Νέοι έρωτες λίγο πριν τον θάνατο
Ημερολογιακά θα αργήσουμε πολύ για να δούμε το τέλος των δύο ηρώων. Και αυτό γιατί η σεναριαγράφος της Γης της ελιάς, Βάνα Δημητρίου, τους ετοιμάζει νέες εκπλήξεις. Βασικά, δύο νέους έρωτες.

Στο χθεσινό νέο επεισόδιο, το πρώτο για το 2023, είδαμε ξανά την σχιζοφρενική πλευρά του Αλέξη, ο οποίος προσπάθησε να σκοτώσει στον ύπνο της την αγαπημένη του Μυρτάλη, αλλά το μετάνιωσε την τελευταία στιγμή.

Η Μυρτάλη για πρώτη φορά μάλιστα, προκάλεσε την τύχη της γιατί δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνον και τον κυνήγησε αρκετά χθες, με το να τον παρακαλά για να τα ξαναβρούν. Για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα θα τους δούμε όμως να είναι χωριστά και να προσπαθούν να ξαναφτιάξουν την προσωπική τους ζωή.

Ο Αλέξης θα έχει ένα επιπόλαιο φλερτ και η Μυρτάλη έναν νέο έρωτα. Για κάποια επεισόδια όλα αυτά, ενώ όλο και θα δημιουργούνται αφορμές για να βρίσκονται μαζί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το τέλος τους θα γραφτεί με δραματικό τρόπο, αλλά κατά το ήμισυ.

Παρόλο που έχει ακουστεί ότι ο Αλέξης πρώτα θα σκοτώσει την Μυρτάλη και μετά θα αυτοκτονήσει, εμείς πιστεύουμε ότι τελικά η Μυρτάλη θα καταφέρει να ζήσει και να γίνει ξανά το αθώο, καλοσυνάτο κορίτσι που γνωρίσαμε την πρώτη σεζόν.

Θα αλλάξει η ζωή της και θα είναι ευτυχισμένη. Δεν θα συμβεί το ίδιο με τον Αλέξη ο οποίος θα βρει τιμωρία για όσα εγκλήματα έχει κάνει και όσα εγκλήματα θα κάνει.

Θα διαπράξει δύο ακόμη δολοφονίες. Θα εκτονώσει το μένος του σκοτώνοντας το νέο κορίτσι που θα γνωρίσει αλλά και τον Γεράσιμο, σύντροφο της μητέρας του Μαργαρίτας.

Θα προσπαθήσει να κάνει μία ακόμη απόπειρα να δολοφονήσει την Μυρτάλη, αλλά το ψυχολογικό του αδιέξοδο θα τον οδηγήσει στην δική του αυτοκτονία. Αυτό λένε οι μέχρι στιγμής πληροφορίες. Γιατί μην εκπλαγείς αν δεις και κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο σενάριο. Αλλά ευτυχισμένο επίλογο δεν θα δεις.

Οι χρήστες του Twitter στην πρεμιέρα των νέων επεισοδίων, πάλι στράφηκαν κατά του ζευγαριού. Με τους παραλογισμούς του Αλέξη και την οικονομική πτώση της Μυρτάλης που την φέρνει σε συναισθηματικό τέλμα. Χωρίς την οικογένεια στο πλευρό της και δίχως φίλους και με οργισμένο τον θείο της Ισίδωρο. Το κοινό έχει και μία κρυφή ικανοποίηση για την κατάληξη της ηρωίδας.




Queen.gr