MY KTEO

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις


Κριός
Με θετική διάθεση φαίνεται να ξεκινάς τη νέα χρονιά και την πρώτη εβδομάδας της. Οι στόχοι σου φαίνεται να είναι υψηλότεροι για αυτό και αισθάνεσαι γεμάτη ενέργεια και διάθεση για δουλειά παρόλο που όλα γύρω σου ακόμα υπολειτουργούν. Οι συζητήσεις αλλά και οι απόψεις φίλων και συγγενών δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε πολύτιμες και χρήσιμες επαγγελματικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να οδηγηθείς  σε αποφάσεις. Η ρομαντική διάθεση σου συνεχίζεται κι έτσι περνάς αρκετό και ουσιαστικό χρόνο με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται ένας παλιός φίλος ή συνεργάτης να σου εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον και εσύ να τον βρεις ιδιαίτερα ελκυστικό. 

Ταύρος
Η εορταστική σου διάθεση συνεχίζεται κι έτσι οι επαφές με φίλους, αλλά και η κοινωνικότητα σου βρίσκονται στη λίστα των προτεραιοτήτων σου. Παρόλο που έχεις μια δυσκολία συγκέντρωσης στα εργασιακά κάποια θέματα δεν πρέπει να τα αφήσεις για τελευταία στιγμή ή ίσως κάποιες εκκρεμότητες να χρειαστούν την προσοχή σου. Η καλή σου διάθεση βοηθά στη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου ακόμα περισσότερο. Εάν είσαι μόνη, ο τρόπος που αντιμετωπίζεις και βλέπεις πλέον τα πράγματα, μετά από τις υποσχέσεις που έδωσες στον εαυτό σου σε βοηθούν να κρίνεις με αντικειμενικότητα και ίσως με λίγες περισσότερες απαιτήσεις, τις νέες γνωριμίες. 

Δίδυμοι
Το γιορτινό κλίμα συνεχίζεται κι εσύ θέλεις να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται παρότι κάποιες υποχρεώσεις σου απαιτούν την προσοχή σου, κυρίως στα εργασιακά. Ωστόσο εξοικονομείς χρόνο για ευχάριστες συναντήσεις και επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αναβλητικότητα σου στα εργασιακά ίσως δημιουργήσει προβλήματα ή μπορεί να ακούσεις κάποιες συστάσεις. Για αυτό φρόντισε να φανείς συνεπής τουλάχιστον στα απαραίτητα. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν αποκλείεται να έχεις κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή. Φρόντισε αυτό να μην γίνει αντιληπτό από τον σύντροφο σου έτσι ώστε να διατηρήσεις την καλή ατμόσφαιρα. Εάν είσαι μόνη, το Σαββατοκύριακο μην πεις όχι σε καμία κοινωνική πρόταση. 

Καρκίνος
Ιδιαίτερα επικοινωνιακές προβλέπονται οι επόμενες μέρες, για αυτό και δεν αποκλείεται να μάθεις κάποιες πληροφορίες που να αφορούν σε κοντινά σου πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση έχεις την ικανότητα να ακούς και να κατανοείς τα πάντα. Οι σχέσεις με συναδέλφους και φίλους βελτιώνονται σημαντικά. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου στα εργασιακά και λάβε υπόψη σου και τις απόψεις των άλλων. Να είσαι βέβαιη πως κάτι καλό θα αποκομίσεις. Αφιέρωσε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σου. Η συντροφιά του σε ξεκουράζει και σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Εάν είσαι μόνη, μια σχετικά πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται καλά κι αυτό σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη και αισιόδοξη για το μέλλον. 

Λέων
Η καλή σου διάθεση και η ικανότητα σου να κατανοείς τους άλλους σε κάνει να παραμελείς τις δικές σου ανάγκες. Θέλεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου κυρίως με αυτούς που νιώθεις σημαντικούς στη ζωή σου και αυτή η βδομάδα είναι ιδανική για να κάνεις την προσπάθεια σου. Οι δικές σου επαγγελματικές υποθέσεις δεν σταματούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων σου και αυτό θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  Εάν θέλεις τη στήριξη του ερωτικού σου συντρόφου θα πρέπει να μάθεις να μιλάς περισσότερο για αυτό που αισθάνεσαι. Αξιοποίησε νέες και παλιές γνωριμίες. Να είσαι σίγουρη ότι θα υπάρξουν ίσως και μοναδικές ευκαιρίες. 

Παρθένος
Θέλεις να παρατείνεις όσο περισσότερο γίνεται το εορταστικό κλίμα και να παραμείνεις ήρεμη και χαρούμενη. Για αυτό και έχεις ήδη εξοικονομήσει χρόνο για τον εαυτό σου χάρη στην οργανωτικότητα και προνοητικότητα που διαθέτεις περισσότερο από τον καθένα.  Εργασιακά θέματα δεν φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαίτερα για αυτό και περιορίζεσαι στα εντελώς απαραίτητα. Αυτές οι μέρες -και όχι μόνο, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου, να μιλήσετε για τα μελλοντικά κοινά σχέδια σας και να περάσετε καλά, αφού η ερωτική σου διάθεση θα βρίσκεται στα ύψη. Εάν είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται από μια νέα ίσως και πρόσφατη γνωριμία. 

Ζυγός
Γίνεσαι επιλεκτική αυτήν τη βδομάδα με τους ανθρώπους που θέλεις να συναναστραφείς,  καθώς νιώθεις ότι χρειάζεσαι νέα, φρέσκα και ευχάριστα πράγματα στην καθημερινότητα σου. Εργασιακές εκκρεμότητες πιθανά να σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου όμως φαίνεται πως με ψυχραιμία και υπομονή καταφέρνεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις κυρίως κατά το 2ο μισό της εβδομάδας. Η δημιουργική σου διάθεση σε οδηγεί σε νέες ιδέες που πραγματικά πρέπει να πιστέψεις. Θέλεις να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου για αυτό και του αφιερώνεις ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο. Εάν είσαι μόνη, η συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι ίσως σε οδηγήσει σε παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα. 

Σκορπιός
Τα συναισθήματα είναι έντονα αυτήν τη βδομάδα, για αυτό θέλεις να συναναστραφείς και να περάσεις χρόνο με οικεία και αγαπημένα πρόσωπα. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές σχέσεις και επιδιώξεις σου. Ωστόσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή σου υπενθυμίζει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με συζητήσεις ή δεσμεύσεις. Όσο ακόμα βρισκόμαστε στο κλίμα των εορτών έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τον αγαπημένο σου και να βελτιώσεις τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες προβλέπονται αυτές οι μέρες καθώς προκύπτουν νέες συναρπαστικές γνωριμίες. Η ανάγκη σου για συντροφικότητα σε οδηγεί σε κάθε είδους γνωριμίας χωρίς να σκέφτεσαι την εξέλιξη. 

Τοξότης
Η περίοδος των εορτών συνεχίζεται και οι επαφές σου με φίλους επίσης. Ωστόσο το μυαλό σου δεν σταματά να περιστρέφεται γύρω από τα επαγγελματικά σχέδια σου. Θέλεις να κάνεις καινούρια ανοίγματα έτσι ώστε να βελτιώσεις και τον τομέα των οικονομικών σου.  Ωστόσο προς το παρόν σκέψου τις στρατηγικές που πρέπει να καταστρώσεις και μην προχωράς σε δεσμεύσεις και νέες συμφωνίες. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση μπορείς κυρίως στα τέλη της εβδομάδας να έρθεις πιο κοντά ψυχικά με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου προτού οδηγηθείς σε επιπόλαιες γνωριμίες. 

Αιγόκερος
Τώρα που οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και υποχρεώσεις έχουν χαλαρώσει είναι ευκαιρία να διευθετήσεις πιθανές εκκρεμότητες του παρελθόντος, καθώς σύντομα οι υποχρεώσεις και οι στόχοι σου ανεβαίνουν και καλό θα ήταν να μην έβρισκες εμπόδια μπροστά σου. Το Σαββατοκύριακο οι επαφές και οι σχέσεις σου θα σε απασχολήσουν ευχάριστα. Ζητήματα του παρελθόντος που αφορούν στην ερωτική σου ζωή επανέρχονται. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση περιόρισε τις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Η αναμόχλευση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση αυτό το διάστημα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, καθώς και η επανεμφάνιση ενός ατόμου που στο παρελθόν δεν ευδοκίμησε η γνωριμία σας. 

Υδροχόος
Αναμνήσεις και αναπολήσεις φέρνει η εβδομάδα και οι επόμενες μέρες. Φρόντισε τουλάχιστον να κρατήσεις τις ευχάριστες και όχι τις δυσάρεστες. Οι συναντήσεις και οι επαφές συνεχίζονται και κυρίως με άτομα που για κάποιο λόγο δεν πρόλαβες να δεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν σου επιτρέπει προς το παρόν να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις και αποφάσεις. Ωστόσο μπορείς να κάνεις κάποιες συζητήσεις, να καταστρώσεις τα σχέδια σου, έτσι αργότερα και όταν χρειαστεί να είσαι έτοιμη από κάθε άποψη να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδια σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ισχυροποιείται καθώς αναπολείτε στιγμές του παρελθόντος που σας έδεσαν. Εάν είσαι μόνη, μην κάνεις κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Ιχθείς
Η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς σε βρίσκει αρκετά αισιόδοξη και χαρούμενη. Το κλίμα των εορτών  και η ξεκούραση σου κάνουν καλό τελικά και φορτίζουν τις μπαταρίες σου. Τα συναισθήματα ωστόσο γίνονται έντονα και χρειάζεται να κρατήσεις λίγο τις ισορροπίες. Τα ζητήματα που αφορούν στα εργασιακά τα έχεις βάλει στην άκρη ή στον αυτόματο πιλότο. Ευτυχώς που έχεις κάνει την ανάλογη προετοιμασία κι έτσι μπορείς να νιώθεις ασφαλής.  Μπορείς να εκμυστηρευτείς τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου, ακόμα και τις αδυναμίες σου. Εάν είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία ή ακόμα και μια παλιά γνωριμία ή επανασύνδεση εξελίσσεται ιδανικά. 



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη