MY KTEO

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Ευχαριστούν τον Γιώργο Ψαθά


Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας  ευχαριστίες στον κο Γεώργιο Ψαθά, Δήμαρχο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων για την  συνεχή υποστήριξη και αρωγή του στις δραστηριότητες του Τμήματος Αγροτικής  Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων, της Σχολής Αγροτικής  Ανάπτυξης, Διατροφής και Αειφορίας του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών. Ιδιαίτερα, τον ευχαριστούμε για την κάλυψη της μεταφοράς  φοιτητών του Τμήματος από το Συγκρότημα Ευρίπου προς επιχειρήσεις του  Αγροδιατροφικού Τομέα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στα πλαίσια των  εκπαιδευτικών επισκέψεων του Τμήματος που διοργανώθηκαν την περίοδο Μάϊος Δεκέμβριος 2022. 

Ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων τη φετινή χρονιά στάθηκε αρωγός της όλης  προσπάθειας μας για την ανάπτυξη τέτοιων δράσεων που συνεισφέρουν στην  εξωστρέφεια του Τμήματος μας, τον ευχαριστούμε θερμά για την ουσιαστική  συνεργασία και ευελπιστούμε στη συνέχεια της. 

Με τιμή 

Καθηγητής Νικόλαος Θωμαίδης 

Κοσμήτορας Σχολής Αγροτικής Ανάπτυξης, Διατροφής και Αειφορίας  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  Συγκρότημα Ευρίπου, Ψαχνά Ευβοίας