MY KTEO

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Η νέα χρονιά δε θα μπορούσε να ξεκινήσει αλλιώς παρά μόνο με χαρά, αισιοδοξία και αλληλεγγύη

 


Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου το κτήριο του Εργατικού Κέντρου ήταν αλλιώς! Στολίστηκε με χρώματα και μουσικές για να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους, τα παιδιά εργαζομένων και των ανέργων, σε μια γιορτή που θα τη θυμούνται όλοι!

Μέλη της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Συνδικάτου Τροφίμων – Ποτών, του Σωματείου HQF (Μιμίκος) και του παραρτήματος Εύβοιας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου φρόντισαν να «μεταμορφώσουν» την αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου ενώ το Σωματείο των Ναυπηγείων συνέβαλε στον πλούσιο μπουφέ.

Για περισσότερες από τρεις ώρες το κτήριο του Εργατικού Κέντρου γέμισε παιδικά χαμόγελα, τραγούδια και δημιουργία! Δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους δημιούργησαν κατασκευές με τις εμπνεύσεις της Αγγελικής Αυγουστή, περιηγήθηκαν στον κόσμο του παραμυθιού από την Ευρυδίκη Σαμαρά και έγιναν πρωταγωνιστές στο διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι με τον Ιωάννη Ζαμπούνη.

Γονείς και παιδιά, με τα δωράκια στα χέρια τους, εξέφρασαν την επιθυμία να επαναληφθούν τέτοιες πρωτοβουλίες από το Εργατικό Κέντρο. Εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε!

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες που με την εθελοντική τους προσφορά έκαναν πράξη αυτή την όμορφη γιορτή!