MY KTEO

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε για τα σχόλια που δέχτηκε η Σπυροπούλου – «Ρε πάτε καλά; Εννοείται θα πήρε κιλά»


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς και εχθές το βράδυ δημοσίευσαν φωτογραφίες από τις τελευταίες ημέρες πριν γεννηθεί ο γιος τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» να σχολιάσει τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν από χρήστες του διαδικτύου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα για τα κακεντρεχή σχόλια.

«Διάβαζα κάτω από την ανάρτηση, εκτός από ευχές και πολλά αρνητικά σχόλια. Για ποιον λόγο κάποιος όταν βλέπει ότι ένα ζευγάρι έχει φέρει στον κόσμο το μωράκι του, να κάνει κάτι τέτοιο; Κάτι άλλο που με στεναχώρησε… Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, διάβαζα μέσα στο Σαββατοκύριακο άρθρα για πρώην σχέσεις της…

Για ποιον λόγο να το κάνεις αυτό; Είναι ανήθικο! Η κοπέλα προχώρησε, έχει κάνει το παιδί της, για ποιον λόγο τέτοια κακεντρέχεια και χολή; Ευχήσου να του ζήσει το παιδάκι. Διάβαζα σχόλια και έλεγαν για το σώμα της μετά τη γέννα. Ρε πάτε καλά; Εννοείται θα πήρε κιλά, φυσιολογικό είναι! Είμαστε με τα καλά μας;» ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου.



tlife.gr