MY KTEO

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός ανήμπορος μπροστά στο άψυχο σώμα της Αγγελικής


Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22:50 το Μαύρο Ρόδο επιστρέφει με νέα επεισόδια και δραματικές εξελίξεις.

Η σειρά Μαύρο Ρόδο από τη Δευτέρα ετοιμάζεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές με τις εξελίξεις και τα απρόβλεπτα νέα επεισόδια. Η Αγγελική είναι νεκρή και το γεγονός αυτό αλλάζει για πάντα τις ζωές όλων. Ακολουθούν μια σειρά από εκδικητικές κινήσεις ανάμεσα στον Βίκο και τον Θέμη. Ενώ ο Πέτρος και η Αλεξία παρακολουθούν τις εξελίξεις αποσβολωμένοι. Η σειρά αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί από την Δευτέρα 16 έως την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στις 22:50.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Καστρινός πρέπει να αντιμετωπίσει τον θάνατο της Αγγελικής σαν μια νέα πραγματικότητα που δεν είναι έτοιμος ακόμη να την αποδεχτεί. Είναι τσακισμένος μπροστά στο πτώμα της. Ο Πέτρος ζητάει εξηγήσεις από τον Θέμη για τη δολοφονία της μητέρας του. Η Ελισάβετ πηγαίνει για να καταθέσει αφού είναι η μοναδική μάρτυρας που είδε τον δολοφόνο. Η Πολυξένη ζητά από τον Θέμη να είναι προσεκτικός σε σχέση με τις επόμενες κινήσεις του. Η Αυξεντία επιστρέφει στο μοναστήρι και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγουμένη για τα σχέδια της Κασσιανής. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία που έγινε στο γραφείο του συμβολαιογράφου. Ενώ ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να ξεχάσει όσα έζησαν μαζί. Ο Θέμης ζητά απεγνωσμένα τον δολοφόνο της γυναίκας του μαζί με έναν απρόσμενο σύμμαχο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης γίνεται η κηδεία της Αγγελικής και όλοι είναι ακόμη μουδιασμένοι από αυτό το τραγικό γεγονός. Η Ελισάβετ στέκεται κοντά στην οικογένεια, με τον Πέτρο να νιώθει πως η παρουσία της τον βοηθά. Ο Βίκος δεν μπορεί να κρατηθεί και να μην κάνει την εμφάνισή του την ώρα της τελετής. Η Αλεξία δεν θα τον αφήσει να πλησιάσει όμως. Ο Θέμης και η Κύρα θα έχουν μια έντονη συζήτηση, αλλά στο τέλος θα κάνουν μια συμφωνία μεταξύ τους. Η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως τον Γιώργο και εκείνος δε διστάζει να την απειλήσει. Ο Λουκάς στο μαγαζί, κάνει μια τρυφερή έκπληξη στον Θέμη. Ο Βίκος θα μπει όμως ξαφνικά στο μαγαζί του Θέμη κρατώντας όπλο. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα. Ο Γεράσιμος θα φτάσει όμως σε λίγο για να την πάει πίσω στο μοναστήρι.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης ο Βίκος θα δει το παρελθόν του να τον καταδιώκει. Ποια είναι η γυναίκα που τον πλησιάζει; Ο Γεράσιμος τυφλωμένος από τη ζήλια πάει στην Πάτρα κι απαιτεί την επιστροφή της Ελισάβετ στη μονή. Ο Παράσχος έρχεται σε ρήξη με τον Λουκά στο μαγαζί του Καστρινού. Η Ηγουμένη Φιλαρέτη ενημερώνει τηλεφωνικά τον Θέμη για την τελευταία επίσκεψη της Αγγελικής στο μοναστήρι. Τότε ο Θέμης αποφασίζει να την επισκεφτεί. Ο Σταυρίνος πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση σε σχέση με την εγχείρησή του. Ο άνθρωπος που εκτέλεσε την Αγγελική βρίσκεται σε εγρήγορση. Πρέπει να μείνει κρυμμένος τώρα που όλοι τον ψάχνουν.



iEidiseis.gr