MY KTEO

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Βίκυ Κουλιανού: Ξανά ερωτευμένη! Ποιος είναι ο νέος, γοητευτικός σύντροφός της


Μετά από χρόνια που ήταν μόνη της στην προσωπική ζωή της, η Βίκυ Κουλιανού είναι ξανά ερωτευμένη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό Μας», το μοντέλο και ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του επίσης μοντέλου Γιάννη Γκολέμα.

Ο Γιάννης Γκολέμας έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του modelling, ενώ με την Βίκυ Κουλιανού γνωρίζονταν αρκετά χρόνια. Όταν ήρθε το σωστό timing οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά και εδώ και λίγο καιρό βρίσκονται σε σχέση.

Μάλιστα, η Βίκυ Κουλιανού και ο Γιάννης Γκολέμας ήταν μαζί στον μεγάλο τελικό του J2US.

Ο Ιωάννης Σταύρος Γκολέμας έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον χώρο της μόδας και συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας αλλά και φωτογράφους.

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχει υιοθετήσει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χορτοφαγική διατροφή, ολιστική θεραπεία και ασκητικές νηστείες.

Η ζωή του όμως άλλαξε δραστικά μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το 2008, από το οποίο όπως είπε, έζησε από θαύμα και το οποίο τον έκανε να σταματήσει να είναι αλαζόνας και υπερόπτης και τον έκανε ταπεινό και προσεκτικό: «Συνέβη μετά από ένα πολύ ωραίο πάρτι στη Θεσσαλονίκη, φεύγω με δυο πολύ καλούς μου φίλους και αποκοιμιέμαι και με το βάρος του ποδιού δίνει το αμάξι φορά προς τα δεξιά και ευτυχώς ο Θεός ή όποιος ήταν με έκανε να ανοίξω τα μάτια μου λίγο πριν καρφωθώ στη νταλίκα και αυτό που έκανα εντελώς αυθόρμητα ήταν να στρίψω αμέσως αριστερά και δεξιά, αλλά με τη φυγόκεντρο δύναμη μας πήγε προς τα πίσω μέχρι που μας έσκασε στη διαχωριστική γραμμή. Το αμάξι έφερε τρεις τούμπες, προσγειωθήκαμε με τον ουρανό, η πόρτα δια μαγείας άνοιξε και βγήκαμε χωρίς γρατζουνιά» είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων.




tlife.gr