MY KTEO

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Η «πληρωμένη» απάντηση του μοντέλου


Άστραψε και βρόντηξε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου για την αντίδραση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη όταν ρεπόρτερ της εκπομπής τη ρώτησε για τον δεσμό της με τον Χρήστο Μάστορα.

Τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη τη γνωρίσαμε ως μοντέλο μέσα από το «GNTM». Από τότε η κοπέλα προχώρησε στη ζωή της και πλέον έχει δική της επιχείρηση.

Όμως, τα βλέμματα όλων έχουν κλέψει οι συχνές παρουσίες της στο Έναστρον, το κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας, frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, μαζί με την Δέσποινα Βανδή.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη λοιπόν βρίσκεται εκεί σχεδόν σε κάθε εμφάνιση του καλλιτέχνη με τον οποίο φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση. Όμως, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των δημοσιογράφων, κανένας από τους δύο δεν παραδέχτηκε, ούτε διέψευσε, αυτόν τον δεσμό.

Στο ρεπορτάζ που πρόβαλε σήμερα η «Super Κατερίνα», ρεπόρτερ της εκπομπής συνέλαβε το μοντέλο την ώρα που ετοιμάζονταν να διασχίσει κεντρικό δρόμο, ενώ είχε στο αυτί της «κρεμασμένο» το κινητό της. Η συνεργάτις της Κατερίνας Καινούργιου επέμεινε να ζητάει από την κοπέλα να απαντήσει αν ο ώμος που διακρίνονταν σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ήταν του τραγουδιστή.

Το μοντέλο, σαφώς ενοχλημένη, συνέχισε να περπατάει με το τηλέφωνο στο αυτί, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ίδια δεν έχει πει ποτέ τίποτα σχετικό και ούτε θέλει να πει.

Η στάση της Γαρυφαλλιάς εκνεύρισε την παρουσιάστρια, η οποία θεώρησε ότι ήταν αγενής και βλάπτει τη δημόσια εικόνα του Χρήστου Μάστορα

«Ήταν αγένεια, ειδικά από ένα κορίτσι που τώρα ξεκινάει. Αν ισχύει ότι είναι σε σχέση με τον συγκεκριμένο, που εγώ τον λατρεύω, αυτή η εικόνα δεν του κάνει καλό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Πριν προλάβει να περάσει μία ώρα, η Γαρυφαλιά Καληφώνη απάντησε στη «Super Κατερίνα» με μια ανάρτηση – καταπέλτη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

«Είναι τουλάχιστον άδικο το 2023 για μια γυναίκα που προσπαθεί να καταφέρνει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο επιχειρείν, να βομβαρδίζεται με τις στερεότυπες ερωτήσεις που αφορούν την ερωτική/προσωπική της ζωή και πως πρέπει πάντα μία γυναίκα να ετεροκαθορίζεται από την φήμη του ενδεχομένως πετυχημένου συντρόφου της.

Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε; Γιατί δε με ρωτάτε κάτι για την εταιρεία μου ή για τα επαγγελματικά μου επιτεύγματα όσο μικρά ή μεγάλα και να είναι αυτά, νομίζω πως μόνο να εμπνεύσουν νέες γυναίκες μπορούν. Με αγάπη πάντα για το κράξιμο που έφαγα χωρίς κανέναν λόγο από την εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου» έγραψε το μοντέλο, κατηγορώντας λίγο πολύ την παρουσιάστρια για μεροληψία και παρωχημένες αντιλήψεις που περιορίζουν τις γυναίκες σε ρόλο «αξεσουάρ».



iEidiseis.gr