MY KTEO

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μετά από τα σχόλια που έχουν γίνει για τον χωρισμό της δίνει την απάντησή της.

Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου κι ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τέσσετα χρόνια σχέσης. Ωστόσο οι δυο τους δεν έκαναν καμία κίνηση για να δώσουν λεπτομέρειες για κάτι τόσο προσωπικό, πέραν από τη διαγραφή των κοινών τους φωτογραφιών από τα προφίλ τους στα social media.

Τα σχόλια όμως που έχου δεχτεί από την εβδομάδα που πέρασε ήταν πάρα πολλά, στα μέσα ενημέρωσης. Πράγμα για το οποίο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε αντιδράσει πρώτος σε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram. Γράφοντας πως έχει το μυαλό του προσηλωμένο στη νέα του ομάδα και συστήνοντας να υπάρχει σεβασμός στις γυναίκες. Έτσι θέλησε να προστατέψει την πρώην σύντροφό του από κακεντρεχή σχόλια.

Σήμερα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους και απαντά στα σχόλια που έθιξαν τη διαφορά ηλικία που είχε με τον πρώην σύντροφό της. Με μια μακροσκελή ανάρτηση σχολίασε με τη σειρά της το δικαίωμα της κάθε ηλικιακής ομάδας στην ευτυχία.

Δείτε τι έγραψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου:
«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται η κοινωνία μας για να αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα. Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα με αφορμή το χωρισμό μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο, καμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία. Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός».




iEidiseis.gr