MY KTEO

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Ελένη Φουρέιρα: Πως σχολίασε τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον νεογέννητο γιο της


Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο μαιευτήριο με το μωρό ενέπνευσε την Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα γίνει σύντομα μητέρα.

Επιδημία από γεννητούρια την ελληνική showbiz. Μετά από την Μαίρη Συνατσάκη, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ιωάννα Τούνη, σειρά παίρνουν η Ελένη Φουρέιρα και η Ιωάννα Μελέσκου.

Η Ιωάννα Τούνη, που έκοψε πρώτη το «νήμα» και κρατάει ήδη στα χέρια της τον ολίγων ημερών γιο της, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της από το μαιευτήριο με το νεογέννητο. Και δίπλα στη φωτογραφία έγραψε: «Το μικρό θαυματάκι μας ??

Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!»

Το τρυφερό ενσταντανέ απέσπασε όπως ήταν φυσικό χιλιάδες likes ενώ βροχή έπεσαν οι ευχές για να είναι το μωρό καλορίζικο, υγειές και τυχερός από επώνυμους και ανώνυμους φίλους της influencer και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχώρισαν στην λίστα των ανθρώπων που έστειλαν τις ευχές τους ήταν και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έστειλε καρδούλες και φατσούλες στους νέους γονείς.

Να σημειώσουμε πως η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, ο ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία, περιμένουν σε λίγο καιρό το πρώτο παιδί τους, μια είδηση που επιβεβαίωσαν οι ίδιοι μετά από πολλές εβδομάδες σπέκουλας από τα Μέσα.

«Και στα δικά σου» ήταν η απάντηση της Ιωάννας Τούνη.



iEidiseis.gr