MY KTEO

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Μπέττυ Μαγγίρα: Η απάντηση μετά το επίμαχο σχόλιο για τον Βασάλο


Η Μπέττυ Μαγγίρα έδωσε απάντηση για τον επίμαχο σχολιασμό της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι όσα ακολούθησαν.
    
Γράφει η Δήμητρα Νικολάου

Η Μπέττυ Μαγγίρα εισέβαλλε αεράτη και σίγουρη στο πλατό της εκπομπής Ελένη στο Mega κι εντυπωσίασε την παρουσιάστρια με το στιλ της. Η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να την ρωτήσει αμέσως αν ακολουθεί κάποια διατροφή κι αν γυμνάζεται.

Η παρουσιάστρια του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» απάντησε πως έχει κάποιες ανασφάλειες αλλά φροντίζει να τονίζει τα θετικά της σημεία: «Πάντα βρίσκω ψεγάδια στον εαυτό μου, αλλά παράλληλα πάντα τονίζω τα θετικά μου σημεία», σχολίασε.
Με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη είναι μαζί 20 χρόνια και όπως δήλωσε όταν περνά τόσος καιρός για ένα ζευγάρι: «Σε καταλαβαίνει πια ο άλλος με τα μάτια και πολύ σημαντικό είναι και το χιούμορ».

Η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές: «Μπορώ να σταθώ σε οποιοδήποτε περιβάλλον με βάλεις, θα φέρω στο περιβάλλον που πάω τον χαρακτήρα μου. Δεν αλλοίωσα ποτέ τον χαρακτήρα μου, την αυθεντικότητα μου και τον αυθορμητισμό μου. Και για αυτό μπορώ να πω ότι είμαι περήφανη», πρόσθεσε με σιγουριά.

Όσο αφορά την πρωινή εκπομπή στο Open, δήλωσε πως η δεύτερη χρονιά είναι διαφορετική: «Είμαι πιο χαλαρή. Πέρυσι έχεις αυτό το «πάμε». το «τι θα κάνουμε». Ίσως την πρώτη χρονιά έχεις περισσότερη όρεξη, γιατί πας πολύ φορτσάτη και θέλεις να αποδείξεις κάτι, ενώ τη δεύτερη χρονιά έχει καταλαγιάσει όλο αυτό, έχει μπει το νερό στο αυλάκι. Θέλει χρόνο, θέλει και ο καθένας να ξεκλειδώσει αυτό που έχει, να μπορέσω και εγώ να του το ξεκλειδώσω και να γίνουμε μία ομάδα. Έχεις πάρα πολύ μεγάλο ανταγωνισμό να αντιμετωπίσεις. Είναι ένας μαραθώνιος το πρωινό έτσι το βλέπω εγώ, εισέπραξα ότι είναι ο πρωταθλητισμός στην τηλεόραση», παρομοίασε την πρωινή ζώνη των καναλιών.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει αίσθηση τα σχόλιά της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο παίρνοντας μέρος στο Survivor All Star. Στη συνέχεια αυτό έγινε αντικείμενο σχολιασμού κι από άλλες εκπομπές: «Από εμένα ξεκίνησε. Εγώ χιουμοριστικά το είπα. Όταν πάει ένας καλεσμένος, δεν του το λες αυτό. Μέσα στον τρόπο που σκέφτεται ο Βασάλος, το είπε. Δεν ήταν άστοχο το σχόλιό του. Ήταν πολύ εύστοχο, αλλά δεν συνηθίζουμε να το κάνουμε στην τηλεόραση. Το είπα γιατί βγήκε ο Τριαντάφυλλος κι είπε για τον Βασάλο ότι του βάζεις κέρμα για να μιλήσει. Κι λέω δεν νομίζω, μια χαρά μου τα είπε στην Σίσσυ. Έτσι το είπα και μετά το προχώρησα και το έκανα σχέδιο εξόντωσης των παλιών. Τώρα αν το πήραν οι άλλες εκπομπές το πήραν και το συνέχισαν, εντάξει δεν πειράζει», συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα μεταξύ άλλων.



iEidiseis.gr