MY KTEO

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Χρήστος Δάντης: «Η σχέση μου με την Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει περάσει από εντάσεις»


Ο Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα και μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι αλλά και τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία φέτος θα συμμετέχει στο Survivor All Star.

«Ξεκίνησα την καριέρα μου με τον Λευτέρη Πανταζή και ήξερα ότι στη συνεργασία είναι απίστευτος και δίνει χώρο» δηλώνει ο Χρήστος Δάντης, ενώ θυμήθηκε πως στις πρώτες του live συναντήσεις κάποια κορίτσια να τον είχαν αρπάξει από τα μαλλιά, ενώ μία κοπέλα είχε γδυθεί μπροστά του μένοντας γυμνόστηθη.

Ο τραγουδιστής δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία πριν λίγες μέρες έφυγε για το «Survivor All Star».

«Η Ασημίνα μπήκε στο Survivor και έπαιξε σε 544 αγώνες. Καμία άλλη γυναίκα δεν έχει παίξει σε τόσους. Είναι ένα πλάσμα που της αρέσει να αγωνίζεται και ζει από αυτό. Δεν θα μπορούσα να της πω να μην πάει γιατί της αρέσει να αγωνίζεται και η αμοιβή από αυτό θα είναι καλή. Όλες οι σχέσεις έχουν τσακωμούς και εντάσεις έτσι και εμείς» αποκάλυψε ο Χρήστος Δάντης.



tlife.gr