Evia Top: Η γη της ελιάς: Ποιος νέος ήρωας μπαίνει στη σειρά – η αλλαγή στις ημέρες προβολής

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Η γη της ελιάς: Ποιος νέος ήρωας μπαίνει στη σειρά – η αλλαγή στις ημέρες προβολής


Στη «Γη της ελιάς» οι εξελίξεις είναι ασταμάτητες και αυτή την εβδομάδα.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Σοβαρές αναταράξεις θα αναστατώσουν την καθημερινότητα των «μονίμων κατοίκων» της «Γης της ελιάς». Δύο ήρωες θα χάσουν τις ζωές τους κάτω από εξαιρετικά περίεργες συνθήκες, δυσκολεύοντας το έργο του αστυνόμου Γιώργη Κουράκου.

Όμως, ας ξεκινήσουμε από τον Κίμωνα. Ο γιος του Δημοσθένη Καπερνάρου, μετά από το σοκ των αποκαλύψεων του πατέρα του, έχει χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του. Ο νεαρός, ο οποίος μέχρι και αυτή τη στιγμή είναι υπεύθυνος για τις νόμιμες μπίζνες της οικογένειας, έχει πέσει κυριολεκτικά από τα σύννεφα και δεν ξέρει πως να αντιδράσει.

Αυτή τη στιγμή της αδυναμίας του εκμεταλλεύεται ο Δημοσθένης για να τον πιέσει να πάρει μέρος σε μία παράνομη συναλλαγή. Ο Κίμωνας θα πεταχτεί στην Αθήνα για μερικές ώρες και θα επιστρέψει αποφασισμένος αυτή να είναι η μία και μοναδική φορά που ανακατεύτηκε στις μπίζνες του πατέρα του.

Στη Μάνη βρίσκει την αγαπημένη του Δήμητρα την οποία προσπαθεί να πείσει να ζητήσει μετάθεση για την Αθήνα για να ζήσουν μαζί. Που να ξέρει ότι ο λόγος που κρατάει τη Δήμητρα στη Μάνη δεν είναι άλλος από την εξάρθρωση της οργάνωσης του πατέρα του!

Όμως, οι ανταγωνιστές του Δημοσθένη θα βάλουν τέλος στα όνειρα του Κίμωνα. Η ανάμειξη του Καπερνάρου στο εμπόριο ναρκωτικών αποτελεί πρόκληση για τις υπόλοιπες συμμορίες και κυρίως για τη συμμορία του Κεφάλα που θα αποφασίσει να δώσει ένα γερό μάθημα στον Μανιάτη κακοποιό. Σε μια κίνηση που θυμίζει μαφιόζικη εκτέλεση, θα γαζώσουν τον Κίμωνα μπροστά στα μάτια του Δημοσθένη στο σπίτι της οικογένειας στην Αρεόπολη.

Ο ήρωας που κάνει την είσοδό του στα επόμενα επεισόδια της «Γης της ελιάς»
Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, από την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, ο Δημοσθένης θα ανακτήσει πολύ γρήγορα την ψυχραιμία του και θα θελήσει να παραπλανήσει την αστυνομία αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του γιου του. Η εξήγηση που θα θελήσει να πλασάρει στις Αρχές είναι ότι ο Κίμωνας αυτοκτόνησε.

Όμως, η Δήμητρα, η οποία φοράει στο χέρι το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, γνωρίζει στο βάθος της καρδιάς της ότι ο αγαπημένος της δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του. Το αντίθετο. Έκανε μέχρι τη τελευταία στιγμή όνειρα για το μέλλον τους.

Καταρρακωμένη από την απίστευτη απώλεια, θα προσπαθήσει να πείσει τον Κουράκο να ερευνήσει διεξοδικά την υπόθεση. Σε αυτό θα την βοηθήσει ένα νέο πρόσωπο που θα κάνει την εμφάνισή του στην Αρεόπολη για να ανοίξει μεγάλες πληγές… Ο Ανδρέας, ο κολλητός φίλος του Κίμωνα, τον οποίο θα υποδυθεί ο ταλαντούχος και γοητευτικός Δημήτρης Φριτζελάς, κατέχει το κλειδί που θα ξεκλειδώσει το μυστήριο του θανάτου του νεαρού άνδρα.

Πως θα αντιδράσει ο Δημοσθένης όταν αντιληφθεί ότι η παρουσία του Ανδρέα συνιστά απειλή για την ζωή και την ελευθερία του;

Τι αλλάζει στις ημέρες προβολής της «Γης της ελιάς»
Όπως ανακοινώθηκε από το Mega, η δημοφιλής σειρά θα προβάλλεται από την επόμενη εβδομάδα Κυριακή με Παρασκευή, τις ίδιες ώρες.iEidiseis.gr