MY KTEO

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Χρήστος Μάστορας: Χαμός στο Έναστρον με θαμώνα - «Να φύγει τώρα, κερασμένο το τραπέζι»


Ο Χρήστος Μάστορας απαίτησε να αποχωρήσει από το μαγαζί η παρέα του άνδρα που φλέρταρε τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ένα επεισόδιο που συνέβη στο Έναστρον τον βράδυ του Σαββάτου – λίγο πριν από τις 5 το πρωί της Κυριακής- κάνει σήμερα τον γύρο των social media. Στα βίντεο που κυκλοφορούν ο Χρήστος Μάστορας εμφανίζεται να διακόπτει το τραγούδι για να κάνει αυστηρή επίπληξη σε θαμώνα που κάθεται με την παρέα του σε μπροστινό τραπέζι. Μετά από κάποια πρώτα νοήματα όπου, όπως καταλαβαίνουμε από την κίνηση του χεριού του, του ζητάει να απομακρυνθεί και, όταν αυτός δεν συμμορφώνεται, τον ρωτάει «τι κάνεις εκεί βλάκα;». Στη συνέχεια τον ακούμε να ζητάει από το προσωπικό του μαγαζιού να απομακρυνθεί μια παρέα και μάλιστα λέει, ότι το συγκεκριμένο τραπέζι είναι κερασμένο από τον ίδιο. Όταν βλέπει ότι όλοι παραμένουν στις θέσεις τους, τότε ο τραγουδιστής φεύγει ο ίδιος από τη σκηνή, στην οποία επέστρεψε μετά από δύο τραγούδια περίπου.

Τι συνέβη… Τα βράδια που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας, η κοπέλα του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, βρίσκεται συνήθως στο Έναστρον, σε κάποια θέση δίπλα στην πίστα, όπου παραμένει μέχρι το τέλος του προγράμματος. Το Σάββατο το βράδυ – ξημερώματα Δευτέρας- και ενώ το πρόγραμμα πλησίαζε στο τέλος του, ο τραγουδιστής είδε από το σημείο όπου βρίσκονταν ότι κάποιος από ένα από τα μπροστινά τραπέζια απευθύνονταν στο μοντέλο με τρόπο φορτικό. Αρχικά, προσπάθησε να του δώσει να καταλάβει με νοήματα ότι πρέπει να απομακρυνθεί, όμως, όταν εκείνος επέμεινε, έχασε την υπομονή του και άφησε τον εκνευρισμό του να φανεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Happy Day» και του δημοσιογράφου Μιχάλη Πλεμμένου, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος, ο ιδιοκτήτης του κέντρου όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας με τη μπάντα του, τις Μέλισσες, και την Δέσποινα Βανδή, παρέμβηκε για να διαλυθεί η παρεξήγηση.



iEidiseis.gr