MY KTEO

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Πανευβοϊκός Σύλλογος Α.με.Α «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός»: Το φέγγος της ψυχής των παιδιών σε ένα ημερολόγιο


«Τα χρόνια περνούν γρήγορα. Η ζωή κάνει κύκλους και εμείς προσπαθούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας και να αναθερμάνουμε την επικοινωνία μας, μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής απουσίας μας λόγω του ιού που ταλάνισε και εξακολουθεί να ταλανίζει την ανθρωπότητα.

Ανανεωμένοι και αισιόδοξοι όπως πάντα και πιστεύοντας ότι αύριο ξεκινά μια καινούργια μέρα δίνουμε τα χέρια μας και αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε σαν ταξιδευτές του ονείρου και της ελπίδας.»

Με τα λόγια αυτά ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Α.με.Α «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» παρουσίασε το νέο του ημερολόγιο για το 2023, την καλλιτεχνική επιμέλεια του οποίου είχαν οι Αντωνία Φλέγγα και η Μαρία Λαδογιάννη.

Σκοπός των ανθρώπων του Συλλόγου, εκτός από την ενίσχυση του Συλλόγου που τόσο ανάγκη έχει, είναι με αυτόν τρόπο να τιμήσουν και να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλες τις δασκάλες των παιδιών, Δήμητρα Λινάρδου, Μαρία Σωτηρίου, Ειρήνη Λάλου, Φαίη Κυτίνου, Μαρία Λαδογιάννη και Αντωνία Φλέγγα, που συνέβαλαν εθελοντικά με αυταπάρνηση και αγάπη. «Και κατάφεραν να κατευθύνουν τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια να εκφράσουν με τις ζωγραφιές τους, τις κατασκευές τους με τα παιχνιδίσματα του χρωστήρα τους το φέγγος της ψυχής τους καταδεικνύοντας ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στο οπισθόφυλλο του ημερολογίου.

Να  υπενθυμίσουμε ότι με κάθε αγορά του ημερολογίου ενισχύεται το έργο του Συλλόγου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν στα γραφεία του Συλλόγου: Χατζοπούλου 39, Χαλκίδα και στα τηλέφωνα:22210 29139, 693 263 8213 και 697 491 0388.