MY KTEO

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Σύντομα τα πρώτα ονόματα της Εύβοιας τους συνδυασμού Μαρκόπουλου για την Περιφέρεια


Πλησιάζει η ημέρα κατά την οποία ο Κώστας Μαρκόπουλος θα ανακοινώσει την πρώτη ομάδα υποψήφιων του στην Εύβοια για την Περιφέρεια Στερεάς.

Για την ακρίβεια τέλος Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην Χαλκίδα και θα "απελευθερώσει" την πρώτη ομάδα υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του στον Νομό Ευβοίας.  Ο στόχος του είναι να αναδείξει τις προτεραιότητες του σχετικά με τον "δικό του νομό"αλλά και την τακτική που θα ακολουθησει ο ίδιος στις Περιφερειακές εκλογές αλλά και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και τις δημοτικές εκλογές.  Είναι βέβαιο ότι επηρεάζει η τακτική του ιδιαίτερα την ΝΔ αλλά και τους δημάρχους που έχουν εκλεγεί η διεκδικούν την εκλογή. Ο λόγος είναι ότι στην βουλευτική κάλπη οι ισορροπίες είναι πολύ εύθραυστες αλλά και στις δημοτικές κάλπες ο Μαρκόπουλος επηρεάζει πολύ κόσμο είτε σαν ένας πολιτικός που πρωταγωνιστεί από το 2004 αλλά και σαν γιατρός που βοηθήσει πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι  τον εκτιμούν και τον ακλουθούν.

Ιδιαίτερα με την φύση και τις ιδιότητες των υποψηφίων του ο πρώην Υπουργός θα επιχειρήσει να κάνει πράξη ότι έχει υποσχεθεί. Επιτυχημένοι πολίτες, αναδεδειγμένοι στην κοινωνία της Εύβοιας, με ήθος και δείγματα γραφής, με ποικίλη πολιτική προέλευση αλλά κυρίως χωρίς αγκυλώσεις και χωρίς εξαρτήσεις.  Όλοι αποφασισμένοι να δώσουν αγώνα με απαιτήσεις από την οποιαδήποτε κυβέρνηση υπάρχει μπροστά τους για τον νομό Εύβοιας.  Ο ίδιος έχει καταθέσει την κομματική του ταυτότητα αλλά δεν ζητά το ίδιο από κανέναν υποψήφιο του αρκεί η πολιτική του προτίμηση να μην είναι αύριο τροχοπέδη στον κοινό αγώνα.  Ο Μαρκόπουλος επενδύει στην ανανέωση του προσωπικού και της σύνθεσης του  Περιφερειακού Συμβουλίου σαν απαραίτητο συστατικό επιτυχίας. Μπαίνει ο ίδιος μπροστά με την πολιτική του εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη  δυνατότητα του να συνομιλεί με το σύνολο των πολιτικών ηγεσιών ήδη από τώρα με μια και μόνη φιλοδοξία-στόχο. Να αλλάξει την κατάσταση στην Στερεά Ελλάδα με έργα πνοής. Όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία του αντιλαμβάνονται ότι η μαχητικότητα του δεν είναι εύκολα αντιμετωπίσιμη.