MY KTEO

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Τάρτης: Είναι μια εποχή μεγάλων προκλήσεων όπου η πολιτική ζωή είναι κινούμενη άμμος


 Έχουμε μπροστά μας μια νέα κρίση εμπιστοσύνης απέναντι στο πολιτικό σύστημα και την αξιοπιστία της πολιτικής. Ζούμε σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων όπου η πολιτική ζωή είναι κινούμενη άμμος και τα προβλήματα των πολιτών αυξάνονται από τις κοινωνικές ανισότητες.

 Κάποιοι θέλουν να χρεώσουν όλα τα σκάνδαλα σε έναν πολιτικό χώρο, εντός και εκτός Ελλάδας. Αλλά η πραγματικότητα τους διαψεύδει...

Τους διαψεύδει όχι μόνο γιατί αυτά συμβαίνουν και άλλου, αλλά γιατί ήταν το κόμμα μας, που πήρε τις μεγάλες αποφάσεις για να ενισχύσει τους θεσμούς της λογοδοσίας και της διαφάνειας στη χώρα. Ολοι  θυμούνται το ΑΣΕΠ, τη Διαύγεια, τις ανεξάρτητες αρχές, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση κ λ.π….

 Όσο για την Εύα Καϊλή, μια πολιτική συμπόρευση ετών που οδηγήθηκε σε μια ηχηρή διάσταση με τον τρόπο που έγινε η διαγραφή της, σίγουρα δεν ήταν και η πιο ευχάριστη στιγμή για το κόμμα μας.

 Η αλήθεια είναι ότι η Εύα Καϊλή  ήταν ξένο σώμα για το ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό.

 Η αλήθεια είναι ότι  ο Νίκος Ανδρουλάκης την είχε τελειώσει από το καλοκαίρι ήδη!

 Η αλήθεια είναι ότι η ίδια λειτουργούσε από το καλοκαίρι  ως μέλος του  Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος . Ο προοδευτικός λαός το γνωρίζει και δεν παρασύρετε από το μιντιακό κατεστημένο, που υπηρετεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η μάχη θα είναι σκληρή αλλά διαλέξαμε τη σωστή πλευρά.

 Είμαστε με αυτούς που αγωνίζονται για δικαιοσύνη και όχι με αυτούς που καλοπερνάνε με την αδικία.

 Είμαστε με αυτούς που πλήττονται από τις ανισότητες και όχι με αυτούς που κερδοσκοπούν πάνω σ' αυτές.