MY KTEO

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Στην τελική ευθεία για το μωράκι τους – το φύλο του παιδιού


Το «Πάμε Δανάη» είχε σήμερα όλες τις πληροφορίες για το πότε περιμένει το πελαργό» η Ελένη Φουρέιρα και, φυσικά, για το φύλο του παιδιού και τις προετοιμασίες του ζεύγους.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία περιφρούρησαν για πολλούς μήνες την είδηση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας, η οποία ανακοίνωσε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, ξαφνικά, ότι διακόπτει την περιοδεία της για λόγους υγείας κι εξαφανίστηκε.

Φυσικά, οι φήμες οργίασαν, αφού η Ελένη, στις τελευταίες συνεντεύξεις της, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί με τον σύντροφό της, με τον οποίο μοιράζονται τη ζωή τους περισσότερο από μία επταετία.

Όμως, κανείς δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα τι συμβαίνει έως τα μέσα Νοεμβρίου, όταν το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στο κρεβάτι του με φαρδιά χαμόγελα και σε κοινή θέα τη φουσκωμένη κοιλίτσα εκείνης. Η σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα της Ελένης Φουρέιρα σήμανε συναγερμό στους fans, οι οποίοι κατέκλυσαν το διαδίκτυο με ευχές για τους μέλλοντες γονείς και το μωρό, το πρώτο παιδί και των δύο.

Σήμερα, το «Πάμε Δανάη» συμπλήρωσε το παζλ των απαραίτητων πληροφοριών για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα, την προβλεπόμενη ημερομηνία άφιξης του μωρού και το φύλο του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, ο πελαργός αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του από τα μέσα ως τα τέλη του Φεβρουαρίου. Το ζευγάρι, που έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις δημόσιες εμφανίσεις και κάθε είδους εξόδους, ολοκληρώνει άμεσα τις ετοιμασίες για το δωμάτιο του μωρού, το οποίο θα είναι… αγοράκι.

Ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα περιμένουν πως και πως να πιάσουν στα χέρια τους το πρώτο παιδί τους κι είναι έτοιμοι να τους αφοσιωθούν σχεδόν ολοσχερώς τους πρώτους μήνες της ζωής του. Αμέσως μετά, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για μπαράζ εμφανίσεων, την περίφημη περιοδεία που «χρωστάει» στους θαυμαστές της κι έχει υποσχεθεί πως φέτος θα τους ανταμείψει με το παραπάνω.


iEidiseis.gr