MY KTEO

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Ναταλία Γερμανού: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της- Πότε επιστρέφει στην εκπομπή της!


Η Ναταλία Γερμανού, με νέα ανάρτησή της στα social media, καθησύχασε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της, λέγοντας πώς είναι καλά και πώς την Κυριακή (22-1) θα μας καλησπερίσει και πάλι μέσα από την εκπομπή της. 

Η εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" δεν βγήκε σήμερα (21-1) στον αέρα, λόγω του ότι η παρουσιάστρια αντιμετώπιζε ένα θέμα υγείας.

Η Ναταλία Γερμανού είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού και κάθε Σάββατο και Κυριακή την παρακολουθούν ανελλιπώς μέσα από την εκπομπή της "Καλύτερα Δε Γίνεται" από την συχνότητα του ALPHA. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, πληροφορηθήκαμε πώς σήμερα η εκπομπή δεν θα βγει στον αέρα, μιας και η παρουσιάστρια αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με την υγεία της, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι σοβαρό.

Πριν από λίγα λεπτά. η Ναταλία Γερμανού έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, λέγοντας ότι είναι καλά πλέον και πώς την ταλαιπωρούσε μια ίωση γαστρεντερίτιδας τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Πολύ πιο συγκεκριμένα, έγραψε στην δημοσίευσή της: «Με ταλαιπωρεί από την Πέμπτη μια γαστρεντερίτιδα με πυρετό -πίστευα πως θα χα δυναμώσει μέχρι σήμερα αλλά.. δεν. Πρώτα ο Θεός αύριο στην ώρα μας ! Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα αλλά και τον ALPHA για την ανθρώπινη αντιμετώπιση και την κατανόηση»



gossip-tv.gr