MY KTEO

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Έκοψε την πίτα της η Κοινότητα Χαλκίδας με την ευχή να μην έρθουν στο μέλλον άλλοι περιορισμοί

 

Παρουσία της δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το βράδυ της Δευτέρας η Κοινότητα Χαλκίδας. Μετά από τρία χρόνια εξαιτίας της πανδημίας η δήμαρχος και οι κοινοτικοί σύμβουλοι της Χαλκίδας βρέθηκαν και πάλι για να ανταλλάξουν ευχές. Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος της Κοινότητας Θοδωρής Γιαννούκος, έχοντας τη βοήθεια της δημάρχου. 

Αμέσως μετά η δήμαρχος απευθύνθηκε στους συμβούλους της Κοινότητας για τις καθιερωμένες ευχές κι όχι μόνο. «Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ από εδώ και πέρα να μην μπει κανενός είδους περιορισμός στη ζωή μας και να μπορούμε ελεύθερα και δημιουργικά να συνεδριάζουμε, να συνθέτουμε απόψεις. Να βγαίνει έργο παραγωγικό μέσα από τις συμφωνίες, αλλά και μέσα από τις διαφωνίες. Αυτή είναι άλλωστε και η πεμπτουσία της δημοκρατίας» είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Βάκα.

Τα καλύτερα ευχήθηκε με τη σειρά του και ο Θοδωρής Γιαννούκος στους συναδέλφους του στα έδρανα της Κοινότητας Χαλκίδας, αλλά και στους «επισκέπτες» της, αφού το «παρών» έδωσαν επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Νέζης, Κώστας Καρβούνης και Μπάμπης Κώσταρος και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης.

Τα δύσκολα για τους κοινοτικούς συμβούλους ήρθαν μετά, αφού συζήτησαν και αποφάσισαν για 39 θέματα αρμοδιότητας της Κοινότητας Χαλκίδας.