MY KTEO

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Ποια χαλκιδέα είναι η μικρή Αναστασία από τις «Σαββατογεννημένες»; - Η σχέση της με τον Αργύρη Αγγέλου


Όλοι θυμόμαστε τη μικρή Αναστασία από τις «Σαββατογεννημένες» που είχε κλέψει τις καρδιές των Σάκη Μπουλά, Κατιάνας Μπαλανίκα, Ελένης Ράντου και Ράνιας Σχιζά. Πρόκειται για την Αναστασία Αγγέλου με καταγωγή από τη Χαλκίδα και δεν βρέθηκε τυχαία μπροστά από τις κάμερες. Αυτό το γλυκό μωρό σήμερα είναι 19 ετών και είναι ανιψιά του αγαπημένου χαλκιδέου ηθοποιού Αργύρη Αγγέλου, που επίσης πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο ίδιος μάλιστα μάς ενημέρωσε για το που βρίσκεται σήμερα η όμορφη Αναστασία με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Με αφορμή την επίσκεψη του αδερφού μου Σωτήρη με την οικογένειά του για τις γιορτές στην Ελλάδα, είπα να κάνω ένα throwback  που ίσως σας θυμήσει κάτι... Πριν από 19 σχεδόν χρόνια στις Σαββατογεννημένες έπαιξε το μωρό του Σάββα, η Αναστασία ! Πέρασαν τα χρόνια, η Αναστασία μεγάλωσε, έγινε 19 ετών, σπουδάζει και μαζί με την αδερφή της Ηλιάνα ζουν μόνιμα στην Αμερική! Είμαι ένας περήφανος χαζο- θείος!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Αργύρης Αγγέλου και ανέβασε μια φωτογραφία με τον ίδιο και την οικογένεια της Αναστασίας.