MY KTEO

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι μαρτυρίες Μαγγίρα – Ζηρδέλη που τον «καίνε»


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δημιούργησε πολλές αντιπάθειες στην προσπάθειά του να πλασαριστεί στην τηλεόραση όπως μαρτυρούν οι μαρτυρίες της Μπέττυς Μαγγίρα και της Άννας Ζηρδέλη για τον παίκτη του «Survivor All Star».
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει δημιουργήσει ήδη αρκετές αντιπάθειες κατά το σύντομο διάστημα της παραμονής του στο «Survivor All Star». Ο χαρακτήρας του σε συνδυασμό με την απογοητευτική απόδοσή του στα αγωνίσματα έχουν προκαλέσει τριγμούς στο παιχνίδι, τριγμούς που έγιναν αισθητή με την ευκαιρία του επίλογου της σχέσης του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όπως θυμόμαστε, μετά από την συμμετοχή του στο «Survivor», θέλησε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, στα πάνελ διαφόρων εκπομπών. Η τελευταία εμφάνισή του έγινε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μια συνεργασία που όμως έληξε άδοξα.

Μιλώντας στο «Χαμογέλα και πάλι», η Άννα Ζηρδέλη, την οποία βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή της Ελεονώρας μελέτη «Mega Καλημέρα», αναφέρθηκε σε μια ατάκα που της πέταξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε δοκιμαστικό όπου πήραν μέρος και η δύο διεκδικώντας μια θέση σε εκπομπή. Τότε, ο τέως παίκτης του «Survivor» της είπε «τι θέλεις εσύ εδώ;», σχολιάζοντας ότι η θέση της είναι πίσω από τις κάμερες.

Σήμερα, το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων, έπιασε η Μπέττυ Μαγγίρα. Από το βήμα της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο Open η ηθοποιός, show woman και παρουσιάστρια σχολίασε: «Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο όλο αυτό που συμβαίνει με τον Βασάλο. Είπε και η Σίσσυ ότι καμιά φορά ο Κωνσταντίνος τα ‘λεγε αφιλτράριστα, μίλησε και για το περιστατικό που είχα πάει στην εκπομπή της.

Είναι αυτός ο τύπος, αυτό το στιλ. Παρ’ όλα αυτά δεν παύει να θέλει σιγά-σιγά να μας βγάλει μία-μία απ’ τη μέση για να μείνει αυτός» είπε η Μπέττυ, η οποία θυμήθηκε μια ατάκα που είχε πετάξει στην ίδια στον «αέρα» εκπομπής που την είχε σοκάρει.

«Κάποια στιγμή πρέπει να φιλτράρει και το γεγονός ότι, από τη στιγμή που η Ζηρδέλη είναι πίσω, είναι πιο λογικό να βγει αυτή μπροστά αντί ο ίδιος που ήταν σε ένα ριάλιτι να κάνει τηλεοπτική καριέρα. Λέω εγώ τώρα… Εμένα μου είναι εξαιρετικά συμπαθής και όταν μου το ‘πε πάγωσα.

Είναι μία πολύ χιουμοριστική απάντηση αλλά δεν περιμένεις ποτέ να το ακούσεις σε τηλεοπτική εκπομπή. Όλοι κρατάμε λίγο τα προσχήματα. Όταν έφυγα, είπα: κοίτα να δεις τι είπε ο τύπος. Με έβαλε σε σκέψεις. Με πείσμωσε, μου έκανε καλό. Μπράβο, Κωνσταντίνε! Συνέχισε έτσι!» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.



iEidiseis.gr