MY KTEO

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ουρανού εντείνει την ανυπομονησία και την απόλαυση. Μια ευχάριστη έκπληξη σχετικά με τη δουλειά, τους μακροπρόθεσμους στόχους ή τα οικονομικά σου πιθανά να σε εντυπωσιάσει. Δεν θέλεις να κάνεις τα πράγματα με τον ίδιο παλιό τρόπο και η φωτισμένη προσέγγιση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε συναρπαστικές ανακαλύψεις.  Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή σε νέες ιδέες και ευκαιρίες και πιθανά να αποκτήσεις ένα νέο αντικείμενο που βελτιώνει τη ζωή σου ή να ανακαλύψεις μια μέθοδο που βελτιώνει τη ζωή σου.

Ταύρος
Με τη σημερινή αρμονική σύνδεση Ήλιου – Ουρανού θέλεις να αφήσεις κάτι πίσω σου και να κοιτάξεις νέους ορίζοντες. Μια έντονη παρόρμηση να απαλλαγείς από περιορισμούς ιδιαίτερα του μυαλού σου, μπορεί να σε παρακινήσει να αναλάβεις την ευθύνη. Ίσως να αισθάνεσαι ενθουσιασμένη με νέα έργα ή ενδιαφέροντα. Βλέπεις ευκαιρίες για προώθηση, κοινή χρήση και μάθηση. Θα σου δώσει χαρά να αφήσεις πίσω σου μια παλιά μέθοδο και να αγκαλιάσεις έναν πιο ανοιχτό ή αυθεντικό τρόπο να αντιμετωπίζεις τα πράγματα. 

Δίδυμοι
Η σημερινή επιρροή Ήλιου – Ουρανού ευνοεί μια προοπτική πιο αισιόδοξη. Δεν είναι η ώρα να αρκεστείς στα συνηθισμένα ή στη ρουτίνα και μπορείς να βιώσεις μια έντονη επιθυμία να κάνεις κάτι αυθόρμητο ή να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Το να αφήσεις πίσω σου ένα θέμα είναι πιο φυσικό σήμερα. Είσαι έτοιμη να απομακρυνθείς προσωρινά από κάποια στοιχεία του παρελθόντος. Αυτή η φαινομενική επιτάχυνση μερικές φορές μπορεί να είναι χρήσιμη.  Η ετοιμότητα να προσεγγίσεις συνήθως δύσκολα ή βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα μπορεί να σε βοηθήσει να χαράξεις ένα νέο μονοπάτι. 

Καρκίνος
Ένα τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού υποστηρίζει το δέσιμο με τους άλλους είτε σε πιο προσωπικές σχέσεις είτε σε φιλίες. Είσαι πιο αυθόρμητη από το συνηθισμένο και οι άνθρωποι γύρω σου φαίνονται εξίσου ανοιχτοί σε αλλαγές. Εάν έχεις βιώσει κάποιο άγχος για μια πρόσφατη κατάσταση είναι πιο εύκολο να το αφήσεις πίσω σου τώρα. Μπορεί να δεις μια νέα πλευρά σε ένα άτομο ή μια κατάσταση. Η Σελήνη κατευθύνεται προς το ζώδιο σου, δίνοντας σου ακόμα περισσότερους λόγους για να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο και καινούριο. 

Λέων
Μπορείς να έχεις την επιθυμία να ανοίξεις μια νέα σελίδα σε έναν επαγγελματικό στόχο ή στη φυσική σου κατάσταση. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα αισιόδοξα με τον κυβερνήτη σου τον Ήλιο σε αρμονία με τον Ουρανό προκαλώντας ενθουσιασμό. Η επιθυμία είναι να μετακινήσεις τα προβλήματα ή τις καταστάσεις του παρελθόντος που σε εμποδίζουν να συνειδητοποιήσεις τις δυνατότητες σου. Είναι μια καλή στιγμή για να αναμορφώσεις μια μέθοδο ή μια κατάσταση. 

Παρθένος
Μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού σήμερα διεγείρει την επιθυμία σου για έμπνευση. Είναι μια εξαιρετική επιρροή για το άνοιγμα σε νέες ιδέες και δυνατότητες. Έχεις την ώθηση να αφήσεις κάτι πίσω σου ή να βγάλεις τον εαυτό σου από μια ανησυχία ίσως, ειδικά σε ρομαντικά, ψυχαγωγικά, εκπαιδευτικά ή δημιουργικά επίπεδα. Το σπάσιμο της ρουτίνας έστω και με μικρούς τρόπους μπορεί να είναι ικανοποιητικό. Είσαι σε εξαιρετική θέση να μεταρρυθμίσεις, να ενημερώσεις, να αναβαθμίσεις ή να αναπτύξεις νέες ιδέες. 

Ζυγός
Με τη σημερινή αρμονία Ήλιου – Ουρανού έχεις περισσότερη περιέργεια και ανάγκη για ποικιλία. Ψάχνεις να προχωρήσεις ή να αφήσεις πίσω σου μια παλιά ιδέα, συναίσθημα ή στάση. Μπορεί να είναι μια κρίσιμη στιγμή για την εξερεύνηση τρόπων να ξεφύγεις από την αποτυχία στην προσωπική ή στην οικεία σου ζωή. Αυτή η διέλευση διευκολύνει την απομάκρυνση του εαυτού σου από τους φόβους και τις ανασφάλειες σου τόσο όσο για να απολαύσεις τον εαυτό σου πιο διεξοδικά. 

Σκορπιός
Με τη σημερινή διέλευση Ήλιου – Ουρανού η σχέση με κάποιον χρειάζεται μια νέα προσέγγιση, αλλιώς θα αρχίσεις να βλέπεις τις ανάγκες της σχέσης σου με ένα εντελώς νέο τρόπο. Φέρνεις περισσότερο πνεύμα και πίστη στη ζωή σου ιδιαίτερα καθώς αλληλεπιδράς με άλλους. Μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητες ευχάριστες εκπλήξεις ή καλοσύνη από έναν γείτονα ή γνωστό, σύντροφο ή στενό φίλο. Οι επικοινωνίες είναι πιο ανοιχτόμυαλες και στραμμένες προς το μέλλον περισσότερο απ’ ότι συνήθως. 

Τοξότης
Μια διέλευση Ήλιου – Ουρανού σήμερα σε ενθαρρύνει να αφήσεις κάτι να φύγει ή να κάνεις μικρές αλλαγές για να απολαύσεις μεγαλύτερη ελευθερία. Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή σε νέους τρόπους να κάνεις πράγματα, καθώς αισθάνεσαι άβολα με βαρετές, ξεπερασμένες μεθόδους. Το να κάνεις κάτι καινοτόμο με τα χρήματα, τη δουλειά και τις ρουτίνες σου είναι ελκυστικό. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να απομακρυνθείς από ένα ενοχλητικό ζήτημα και να το ξεπεράσεις για να προχωρήσεις. 

Αιγόκερος
Το σημερινό τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σε ευνοϊκή θέση ώστε να κάνεις αλλαγές. Απολαμβάνεις ευχάριστα συναισθήματα προχωρώντας ιδιαίτερα σε δημιουργικά επίπεδα.  Σίγουρα ξεχωρίζεις για τη μοναδική άποψη σου και είναι φυσικό να αποσυνδεθείς ακριβώς στις κατάλληλες στιγμές σήμερα για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Θα μπορούσες να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη να εκφράσεις ή να είσαι ο εαυτός σου. Οι ενέργειες του σήμερα μπορεί επίσης να σε ενθαρρύνουν να αφήσεις τις ξεπερασμένες συμπεριφορές που σε βάραιναν ή εμπόδιζαν ένα νέο ξεκίνημα. 

Υδροχόος
Με τον Ήλιο και τον Ουρανό σε αρμονία στους συναισθηματικούς σου τομείς μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να απελευθερωθείς από ορισμένους περιορισμούς ή να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο. Μπορεί να εξετάσεις τρόπους για να βελτιώσεις τον χώρο, την κατάσταση ή τις συνθήκες διαβίωσης σου καθώς τώρα βλέπεις τις ευκαιρίες. Είναι μια όμορφη στιγμή για να αφήσεις ένα αρνητικό στοιχείο πίσω σου. Η γενναιότητα και η αυτοπεποίθηση χτίζονται και αυξάνονται, καθώς αισθάνεσαι ότι προσπερνάς κάτι ή απελευθερώνεσαι από μια συνήθεια που καταναλώνει ενέργεια. 

Ιχθείς
Λίγη αλλαγή μπορεί να είναι καλή για σένα σήμερα σε μικρές φυσικά δόσεις. Ένα τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σε ανοίγει σε νέες ιδέες ή μεθόδους. Είσαι σε καλή θέση για βελτιώσεις με φιλίες, έργα ομάδες και μακροπρόθεσμα όνειρα. Το άνοιγμα σου στην αλλαγή σήμερα μπορεί να οφείλεται εν μέρει σε μια ξαφνική δυσφορία με τους θαμπούς ή απρόβλεπτους τομείς της ζωής σου. Θα μπορούσαν να υπάρξουν καλά νέα ή ενθαρρυντικές, εμπνευσμένες συζητήσεις που ξυπνούν την επιθυμία σου να γυρίσεις μια νέα σελίδα. 



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη