MY KTEO

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Γιάννης Μπέζος: Τι απάντησε για την ανάμιξη του ονόματός του στην απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη


Ο Γιάννης Μπέζος έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα στο θέατρο Άνεσις και απάντησε για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη ενώπιον του δικαστηρίου για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού είχε πολλά ενδιαφέροντα σημεία, όμως εκείνο που απασχόλησε περισσότερο τα Μέσα ήταν η δήλωσή του ότι «εγώ είμαι αγαπητός στον κόσμο, όχι σαν τον Γιάννη Μπέζο, παράξενος».

Από εκείνη τη στιγμή κάμερες και δημοσιογράφοι πολιορκούν τον Γιάννη Μπέζο για μια δήλωση, την οποία εκείνος αρνείται επιμόνως να κάνει.

Ατυχώς για τον πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη και θιασάρχη, η κοπή της πίτας στο θέατρο Άνεσης όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση του έργου του Ντέιβιντ Μάμετ «Οικόπεδα με θέα» σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, επέτρεψε στους δημοσιογράφους να τον πλησιάσουν και να τον ρωτήσουν σχετικά.

«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο γι’ αυτό» ήταν η απάντηση του ηθοποιού στην ερώτηση των δημοσιογράφων για τα αισθήματα που του προκάλεσε η δήλωση του κατηγορούμενου συναδέλφου του, με τον οποίο έχουν μοιραστεί τη σκηνή και την οθόνη πολλές φορές.

Με την ίδια ψυχραιμία ο Γιάννης Μπέζος αρνήθηκε να απαντήσει για το αν θεωρεί τον εαυτό του μυστήριο.

Μόνο όταν ρωτήθηκε αν τον κατέπληξε η αναφορά στο όνομά του σε μια τόσο άτυχη συγκυρία, δέησε να απαντήσει. «Δεν ξαφνιάζομαι από τίποτα» είπε, μιλώντας στις κάμερες των εκπομπών που εκπροσωπήθηκαν στην εκδήλωση.


iEidiseis.gr