MY KTEO

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Η Γη της Ελιάς: Τα ζευγάρια που οδηγούνται στον χωρισμό


Η σειρά «Η Γη της Ελιάς» αναμένεται να επιστρέψει στις 15/01 στην κανονική ροή του προγράμματος του Mega και οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε, σύμφωνα με το περιοδικό “MYtv”, θα είναι καταιγιστικές.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος, μετά τον θρησκευτικό γάμο τους, έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, που τους φέρνουν συχνά στα όριά τους. Και απ’ ό,τι φαίνεται, έπεται συνέχεια. Το ζευγάρι, όπως έχουμε παρακολουθήσει στα τελευταία επεισόδια, έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με μια παλιά συμφοιτήτρια και φίλη του Φίλιππου, τη Σάντρα, η οποία δεν έχει κάνει ξεκάθαρες τις πραγματικές προθέσεις της. Κάτι που αντιλαμβάνεται η Βασιλική.

Σύμφωνα με το “MYtv”, η τελευταία νιώθει ιδιαίτερα παραμελημένη και κάνει παράπονα στον αγαπημένο της. Ακόμη, τον κατηγορεί ότι δεν τον ενδιαφέρει πλέον σαν γυναίκα και γι’ αυτόν τον λόγο ενδίδει στις προσκλήσεις της Σάντρας για διάφορες εξόδους. Εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν ισχύει τίποτε από όσα του καταλογίζει και δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα παρά μόνο για εκείνη.

Όμως, όλα αυτά δεν πείθουν τη Βασιλική. Κάποια στιγμή, η τελευταία βλέπει τη Σάντρα να περικυκλώνει τον Φίλιππο και επιβεβαιώνει τις υποψίες της για τις όχι και τόσο αγνές προθέσεις της. Έτσι, λοιπόν, σκέφτεται σοβαρά να απομακρυνθεί από τον Φίλιππο.

Άλλο ένα ζευγάρι που δοκιμάζεται έντονα είναι η Εύα και ο Χρήστος. Ειδικά μετά την απρόσμενη ανακοίνωσή της ότι είναι έγκυος στο παιδί του. Έκτοτε, η Εύα και ο Χρήστος διαφωνούν συνέχεια για το επίμαχο θέμα, καθώς βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικές φάσεις της ζωής τους, ενώ εκείνος δεν αργεί να τη χωρίσει. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που η Εύα θα πάρει μια απόφαση τόσο για τους δυο τους όσο και για το μωρό που κυοφορεί.

Από την άλλη, η  Μαργαρίτα, ενώ προσπαθεί να χαρεί το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Γεράσιμο, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς ο Αλέξης με την αρνητική στάση του υπερβαίνει κάθε όριο. Μάλιστα, όσοι προσπαθούν να τον συνετίσουν δεν καταφέρνουν τίποτα. Κάποια στιγμή, ο Γεράσιμος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ξεκαθαρίζει στον Αλέξη τις προθέσεις του ως προς τη Μαργαρίτα, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του. Τότε, δεν έχει άλλη επιλογή από το να απομακρυνθεί μια για πάντα από τη γυναίκα.

Από την άλλη, ο Κίμωνας και η Δήμητρα ζουν τον έρωτά τους και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Γι’ αυτόν τον λόγο ο πρώτος πιέζει την υπαστυνόμο να σκεφτεί το θέμα της μετάθεσής της στην Αθήνα, καθώς εκείνος αργά ή γρήγορα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του. Όμως, τα πράγματα παίρνουν μια διαφορετική τροπή, όταν ο Δημοσθένης αποκαλύπτει στον γιο του κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητές του, με σκοπό να τον χωρίσει οριστικά από τη Δήμητρα!

Ο Αλέξης, κατά την περίοδο που είχε απαχθεί από τη Μυρτάλη, δεν ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή του, έχοντας σαν αποτέλεσμα να αρχίσει να υποτροπιάζει. Από τότε, ο «καλός» και ο «κακός» εαυτός του βγαίνουν στην επιφάνεια και τον… παρακινούν να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια.

Στα επόμενα επεισόδια, αφού αποπειράται να βλάψει την κοπέλα, στη συνέχεια οργανώνει ένα σχέδιο προκειμένου να αποκτήσει το πάνω χέρι στη σχέση τους. Απομακρύνεται από κοντά της και ζει τη ζωή του, χωρίς να την υπολογίζει και κυρίως χωρίς να τρέχει στο πλευρό της όταν του το ζητάει. Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να ξεπεράσει τη Μυρτάλη, ο Αλέξης βγαίνει μόνος για ποτό, γνωρίζει μια κοπέλα και περνούν τη νύχτα μαζί.

Μ’ αυτόν τον τρόπο παίρνει την επιβεβαίωση που θέλει για τη φιλαρέσκειά του και αλλάζει στάση και συμπεριφορά απέναντι στη Μυρτάλη. Σύντομα, λοιπόν, οι ισορροπίες στη σχέση τους αλλάζουν σημαντικά και πλέον ο Αλέξης είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι.



enikos.gr