MY KTEO

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Συμφωνεί η πρόεδρος της Ομοσπονδίας με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στις γειτονιές της Χαλκίδας


Στη συνάντηση για το Θαλασσινό Καρναβάλι 2023 με τους φορείς της πόλης κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου, Έλενας Βάκα και της Προέδρου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ Ελένης Αϊδίνη, έδωσε το «παρών» η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη. Σε ανάρτησή της δήλωσε πως συμφωνεί με τις εκδηλώσεις σε γειτονιές της πόλης και πως οι φετινές εκδηλώσεις σχεδιάστηκαν σε ένα πλαίσιο που επιτρέπουν «οι καιροί»:

«Κατά τη συνάντηση, η Δήμαρχος μας ενημέρωσε για τη στόχευση του Δήμου για το φετινό Καρναβάλι, το οποίο όπως τόνισε θα έχει ως κύριο στοιχείο τη θάλασσα, θα είναι εντυπωσιακό, με μικρότερο κόστος. Επιπλέον, σημείωσε ότι το τριήμερο των Αποκριών, οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις δεν θα περιοριστούν μόνο στην παραλία της Χαλκίδας, αλλά θα γίνουν εκδηλώσεις και σε γειτονιές της πόλης.

Συμφωνώ με τις εκδηλώσεις σε γειτονιές της πόλης

Καρναβάλι είναι χορός, ξεφάντωμα, σάτιρα και η αναβίωση ιδιαίτερων διασκεδαστικών εθίμων.

Τα γαϊτανάκι του Ευρίπου όπως και το θαλασσινό καρναβάλι όμως είναι μια ιδέα μοναδική, δίνει μια ξεχωριστή ταυτότητα στο καρναβάλι της πόλης μας

Το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι μέσα από τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού, η παραπέρα ενίσχυση της διακριτής ταυτότητας της πόλης μας.

Συμφωνήσαμε με την δήμαρχο Έλενα Βάκα για τον σχεδιασμό του φετινού καρναβαλιού σε ένα πλαίσιο που επιτρέπουν «οι καιροί».