MY KTEO

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Επίθεση «φιλίας» του Μαξίμου στο ΠΑΣΟΚ! - Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες


Διαρροές για …συνεργασία των δυο κομμάτων από την πρώτη Κυριακή! - Στόχος ο διεμβολισμός της Χαριλάου Τρικούπη - Τακτική «ζέστης και κρύου» από τον πρωθυπουργό.
    
Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Και ξαφνικά, από εκεί που ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ο νέος …Καμμένος του Τσίπρα και είχε ήδη συμφωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα για συγκυβέρνηση, το Μαξίμου αλλάζει στάση, με τον πρωθυπουργό να δηλώνει πως το ΠΑΣΟΚ είναι ο πιο κοντινός εταίρος στο ενδεχόμενο συνεργασίας.

Τα φιλικά προς το Μαξίμου μέσα, «ξέχασαν» τα όσα καταλόγιζαν τις προηγούμενες μέρες στην ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη και ανέλαβαν να υποστηρίξουν «δημιουργικά» τις διαρροές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν οι δυνατότητες συνεργασίας ΝΔ με ΠΑΣΟΚ ακόμα και από την πρώτη Κυριακή!

Γιατί, όμως, η «επίθεση φιλίας» στον Νίκο Ανδρουλάκη, με το Μαξίμου να θυμίζει εκείνον που σκάει κάποιον από το σφιχταγκάλιασμα επειδή τον …αγαπάει;

Στόχος να χρεώσει την μη επίτευξη συμφωνίας στις πρώτες εκλογές στον Νίκο Ανδρουλάκη, ώστε σε τυχόν δεύτερη Κυριακή να πάρει τους εναπομείναντες «δεξιούς» ψηφοφόρους στο ΠΑΣΟΚ.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, επιμένουν πως ο πρωθυπουργός έχει επιλέξει την τακτική του σκωτσέζικου ντους στο Νίκο Ανδρουλάκη και πως η «ζέστη» θα εναλλάσσεται με το «κρύο»-κάτι που πιθανόν θα δούμε το επόμενο διάστημα, με νέες επιθέσεις στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη επιμένει στη στρατηγική του «διμέτωπου» -που τείνει να μετατραπεί σε μονομέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ-από τη στιγμή που οι απώλειές της είναι προς το παρόν πρωτίστως προς τη Νέα Δημοκρατία! Άβυσσος…


iEidiseis.gr