MY KTEO

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

«Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια» είπε ο Λιάγκας και ακύρωσε Δούκισσα, Σκορδά και Κορινθίου


Σε μια χρονιά που ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε με τη Δούκισσα Νομικού, συνέχισε με σαφάρι συμπαρουσιάστριας για τα... γυναικεία θέματα και έχει την Μαρία Κοινθίου να μας δείχνει τη μόδα, ήρθε η ατάκα που δεν περιμέναμε. 

Είχαμε καιρό να δούμε τον Γιώργο Λιάγκα τόσο χαμογελαστό στην εκπομπή του και δη με συμπαρουσιάστριά του. Γενικά χαρούμενο με κάποια γυναίκα συμπαρουσιάστρια στο πλευρό του δεν τον θυμόμαστε αλλά αυτό που δεν ξέραμε είναι πως σήμερα, 16 του Γενάρη του 2023, ο Λιάγκας απέκτησε για πρώτη φορά συμπαρουσιάστρια. Ναι, ναι, ναι, όπως το διαβάζεις!

Ο Γιώργος με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, υποδέχτηκε την Μαρία Αναστασοπούλου στο πλατό για να σχολιάσουν μαζί την κηδεία του έκπτωτου μονάρχη και τέτοια χαρά από τον Λιάγκα δεν την περιμέναμε.

«Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ήρθατε λοιπόν εδώ. Ενισχυμένη σήμερα η σύνθεση του Πρωινού. Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια. Μαρία Αναστασοπούλου, επιτέλους! Κάντε μας ένα διπλό.

Ωραίο ζευγάρι είμαστε, θα σε κλέψω από τον Παπαδάκη. Αυτό το πλάνο το διπλό τον γαργαλάει τον Γιώργη» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής του με την Αναστασοπούλου να απαντά μαζεμένα και κάπως αμήχανα:

«Κανόνισε να μπει ο Παπαδάκης μέσα»!

Αμήχανοι ήμασταν κι εμείς που ακούσαμε τον Λιάγκα να παραδέχεται μια γυναίκα (!) στο πλευρό του ως συμπαρουσιάστρια και όχι σε τίποτα γυναικεία θέματα όπως αυτά στα οποία μας παρουσίασε την Μαρία Κορινθίου για να τα παρουσιάζει αλλά μάχημη συμπαρουσιάστρια για την κάλυψη της επικαιρότητας. Και λίγο αργότερα, είδαμε και σταθερό ποστ με το πρωινό δίδυμο στο Πρωινό σήμερα!

Και κάπως έτσι ο Λιάγκας κατάφερε με μιας να ακυρώσει και τη Φαίη Σκορδά και τη Δούκισσα Νομικού και κάθε γυναίκα που πέρασε από δίπλα του στην παρουσίαση του πρωινού προγράμματος.

«Η εκπομπή δεν αλλάζει. Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό και υπάρχει και ένα κομμάτι γυναικείο.

Τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου. Όλα καλά. Είσαι η απαλλαγή μου στα γυναικεία θέματα. Σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες», είχε πει ο Λιάγκας στην Μαρία Κορινθίου όταν η ηθοποιός ανέλαβε να καλύψει τη θέση της Δούκισσας Νομικού στο ναυάγιο της συνεργασίας εκείνης που κράτησε έναν μήνα περίπου.

Ήταν ο Λιάγκας άλλωστε εκείνος που δεν αποκάλεσε ποτέ συμπαρουσιάστρια τη Νομικού για την οποία μετά την άτακτη αποχώρησή της από το Πρωινό είχε αρκεστεί να σχολιάσει:

«Όπως γνωρίζετε, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την εκπομπή, ευχαριστούμε τη Δούκισσα για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε αυτές τις δύο εβδομάδες και ειλικρινά θέλω να της ευχηθώ τα καλύτερα, να περάσει καλά ό,τι κι αν κάνει, απ΄ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1 οπότε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει. Δεν θα πω πολλά πράγματα, θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει και αυτή την εβδομάδα την εκπομπή αυτή».

Το πρόβλημα, το κόλλημα, πες το όπως θες, το Γιώργου με τις γυναίκες παρουσιάστριες δίπλα του, το είχαμε καταλάβει ήδη από την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το Πρω1νό πέρσι, την ώρα που στην τελευταία εκείνη εκπομπή της σεζόν, η Σκορδά αποχαιρετούσε μόνη της το κοινό και μιλούσε για το πόσο δύσκολα πέρασε τη χρονιά:

Η Φαίη αποφάσισε τότε, με βαριά καρδιά, να αποχωρήσει τελικά από την εκπομπή που η ίδια έφτιαξε παρέα με τον Γιώργο Λιάγκα, εξηγώντας απλά και λιτά πως είχε σταματήσει να είναι χαρούμενη στη δουλειά της, βγάζοντας έξω από το κάδρο της δυσαρέσκειάς της τον σταθμό του ΑΝΤ1 και ξεχνώντας να ευχαριστήσει τον Γιώργο Λιάγκα για τη συνεργασία τους.

«Δεν έχω ετοιμάσει κάτι, θέλω ένα λεπτό για να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, ένα λεπτό στο οποίο δεν μπορώ να περιγράψω αυτά τα 9 -10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Ήρθε στο μυαλό μου η γιαγιά μου η Αγλαΐα, η οποία όταν ήταν στη ζωή μου έλεγε, σε βλέπω γιατί χαμογελάς και λάμπεις και μου φτιάχνεις τη διάθεση. Κι όταν κλαις πουλάκι είσαι τόσο άσχημη κι άμα έχεις μούτρα δεν θέλω να σε βλέπω», είχε τότε πει η Φαίη.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.

Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν», είχε άλλωστε πει η Δούκισσα για το τέλος της συνεργασίας με τον Λιάγκα, αφήνοντας τις δικές της σπόντες για την ευγένεια που είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού, η καλημέρα του Λιάγκα και το αιχμηρό σχόλιο της Μπάρκα

«Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια» είπε ο Λιάγκας και ακύρωσε Δούκισσα, Σκορδά και Κορινθίου



Queen.gr