MY KTEO

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Το θέμα του δρόμου Στόμιο-Πλατάνα θα απασχολήσει τη συνέλευση των πέντε Εμπορικών Συλλόγων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου την Κυριακή – Θα ζητηθούν απαντήσεις από τον Γιώργο Κελαϊδίτη


Το θέμα της διακοπής των εργασιών στο δρόμο Στόμιο Οξυλίθου-Πλατάνα φαίνεται ότι είναι το μείζον θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία της ευρύτερης περιοχής και δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους επαγγελματίες όλου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. 

Για αυτό και την Κυριακή στις 11 το πρωί στα Χάνια Αυλωναρίου, στην αίθουσα «Γεωργιάδη», θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των πέντε Εμπορικών Συλλόγων (Αλιβερίου, Κύμης, Αυλωναρίου, Κονιστρών και Πετριών) του Δήμου. Η συνεδρίαση γίνεται σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας και το «παρών» θα δώσει σύμφωνα με πληροφορίες και ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.

Εκεί οι έμποροι της περιοχής θα εστιάσουν στο θέμα του δρόμου και θα ζητήσουν επίσημη ενημέρωση από τον κ. Κελαϊδίτη γιατί το έργο δεν προχωράει κι αν τελικά θα παραδοθεί τον χρόνο που έχει ανακοινωθεί.