MY KTEO

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Τους γνώρισε ο πνευματικός τους


Η συνεργάτης της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνέλαβε το ζευγάρι των πρώην παικτών του «Survivor» στο αεροδρόμιο και τους απέσπασε το μυστικό της γνωριμίας τους.

Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Απογοητεύτηκαν οι θαυμαστές του Γιώργου Αγγελόπουλου από την απουσία του από το «Survivor All Star». Οι προτάσεις της παραγωγής του show άφησαν ασυγκίνητο τον πρώτο νικητή του reality, ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να κυνηγήσει το όνειρό του για μια καριέρα στην υποκριτική.

Παρά την σκληρή δημόσια κριτική που δέχτηκε από τον Γιάννη Σμαραγδή και τον θόρυβο που ξεσηκώθηκε αναφορικά με το ποιος διέρρευσε τις φήμες ότι θα υποδυθεί τον Υψηλάντη στη νέα παραγωγή του σκηνοθέτη, ο Ντάνος δεν υπέκυψε στις Σειρήνες του Άγιου Δομίνικου. Βρίσκεται στην Ελλάδα και, απ’ ό,τι φαίνεται full in love με την Δήμητρα Βαμβακούση, τέως παίκτρια του «Survivor» του 2019.

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση κρατούν χαμηλό προφίλ αναφορικά με τη σχέση τους την οποία ούτε κρύβουν, ούτε διαφημίζουν. Όμως, για χάρη της «Super Κατερίνας», έσπασαν τη σιωπή τους και απάντησαν στις ερωτήσεις της συνεργάτιδας της εκπομπής.

«Συνεργαζόμαστε κιόλας σε ένα πολύ ωραίο project και είναι χαρά μας να δουλέψουμε εντατικά πάνω σε αυτό γιατί θα δείτε σύντομα κάποια ωραία πράγματα που έρχονται» απάντησε ο Ντάνος στην κάμερα που τον συνέλαβε μαζί με την αγαπημένη του στο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιστρέφοντας από τη Θεσσαλονίκη.

Πιο επικοινωνιακή η Δήμητρα Βαμβακούση έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για τη γνωριμία του ζευγαριού. «Γνωριστήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό γιατί κάποια στιγμή διαπιστώσαμε ότι έχουμε κοινό πνευματικό τον οποίο και τον έχουν διώξει και κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά και είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω» είπε στο μικρόφωνο της εκπομπής η γυμνάστρια, η οποία πρόσθεσε: «Δεν σημαίνει ότι πρέπει να πούμε περισσότερα γι’ αυτό. Είναι άσχημο να πρέπει να βγεις για ένα ποτό και να πρέπει να σκεφτείς, αν σε τραβάει κάποιος και ποιος είναι γύρω σου».

Να θυμίσουμε πως το φθινόπωρο του ’22 προκλήθηκε σάλος όταν ο Μητροπολίτης Αργολίδας κατήγγειλε δημόσια τον ιερέα Δημήτριο Λουπασάκη του ναού των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό ότι εξαπατούσε τους πιστούς διαφημίζοντας δήθεν θαύματα.

Τότε, ανάμεσα στους πιστούς που σχημάτιζαν ουρές έξω από τον ναό, πολλοί είχαν εντοπίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό, διατηρούσε στενές σχέσεις με τον κατηγορούμενο ιερέα, ο οποίος ήταν ο πνευματικός καθοδηγητής του.

Μετά από απόφαση της Ιεράς Συνόδου, ο πατήρ Δημήτριος Λουπασάκης απομακρύνθηκε από τον ναό των Αγίων Ισιδώρων.




iEidiseis.gr