MY KTEO

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Νίκος Μουτσινάς: Το «καρφί» στην επιστροφή του – «Τώρα φταίνε να σηκωθούν τα κόκαλα της μάνας μου;»


Με την πρώτη εκπομπή για το 2023 επέστρεψε την Δευτέρα 2/1 ο Νίκος Μουτσινάς με το «Καλό Μεσημεράκι».

Ο γνωστός παρουσιαστής, μετά από ένα μικρό διάλειμμα για τις γιορτές, καλησπέρισε τους τηλεθεατές του και στη συνέχεια έστειλε τις ευχές του για το νέο έτος.

«Καλή χρονιά σε όλους, όλα τα καλά. Εύχομαι αυτή η χρονιά να βγει, γιατί πλέον δεν είσαι σίγουρος. Παλιά έλεγες υγεία, ευτυχία, αγάπη, έρωτες. Τώρα λες κάτσε να την βγάλω τη χρονιά γιατί είναι και 12 μήνες. Θα ευχηθώ υγεία, πάρα πολύ τύχη, θετική σκέψη», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με  με την έκδοση προεδρικού διατάγματος που εξισώνει τα πτυχία των αποφοίτων των δραματικών σχολών με τα απολυτήρια λυκείου. 

«Εγώ αυτό που έχω καταλάβει, πέρα από τα πολιτικά που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, είναι το ότι παίζουμε σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έχουμε πει ναι, το παιχνίδι της ανοχής. Μπορεί να είμαι απόφοιτος λυκείου, αλλά παίζω στο θέατρο Παλλάς. Τώρα στεναχωρήθηκα γιατί λέγαμε στη γειτονιά ότι δεν είχα πάει πανεπιστήμιο, αλλά όχι έχει πτυχίο ηθοποιού. Τώρα φταίνε να σηκωθούν τα κόκαλα της μάνας μου και να χτυπάνε καστανιέτες; Πτυχίο παρουσιαστή δεν έχω, δεν θα μπορέσω να το πάρω και αυτό από ένα ιδιωτικό κολλέγιο; Ας τα βάλουνε και αυτά μέσα να δούμε ποιοι θα μείνουνε. Υπάρχει μια εξαιρετική έκφραση που είναι πανάκριβη στο ΕΣΡ, που θα ήθελα να την πω, αλλά δεν θα την πω. Θα πω μόνο το δεύτερο μισό, λούσο και χορό. Αυτό είναι το σύστημα όλο», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.


tlife.gr