MY KTEO

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Παγιδευμένοι: Είναι ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ζευγάρι;


Οι πρωταγωνιστές των Παγιδευμένων κυκλοφορούν μαζί το τελευταίο διάστημα και φουντώνουν τις φήμες.

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα. Η σειρά Παγιδευμένοι συνεχίζεται με επιτυχία η οποία μάλλον έχει έρθει και στις ζωές των δύο ηθοποιών. Ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει να περπατούν μαζί χέρι χέρι στο κέντρο της Αθήνας.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, περνούν πολλές ώρες μαζί για τις ανάγκες των γυρισμάτων αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό συνεχίζεται κι εκτός δουλειάς. Πρόσφατα συμμετείχαν μαζί στην κινητοποίηση των καλλιτεχνών για την υποβάθμιση των Δραματικών σχολών και των πτυχίων τους. Όσοι τους είδαν από κοντά παρατήρησαν πως έφυγαν μαζί από την πορεία και ήταν πιασμένοι χέρι χέρι. Παρέα τους μετά τη διαμαρτυρία ήταν και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης με την Κωνσταντίνα Κλαψινού, οι οποίοι είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.

Για την 28χρονη ηθοποιό Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ γνωρίζουμε πως είναι ελεύθερη. Ενώ και ο Πέτρος Λαγούτης δεν έχει κάποια νέα σχέση μετά από το διαζύγιό του από την Μυρτώ Αλικάκη, με την οποια συνεργάστηκαν φέτος μαζί στο θέατρο στην παράσταση «Τέλιοι Ξένοι».

Η πρόσφατη φωτογραφία τους:

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν γίνει αντιληπτοί μαζί. Καθώς πρόσφατα βρέθηκαν και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, σε γνωστό πολυκατάστημα για να κάνουν τα ψώνια τους.

Στη δημοφιλή σειρά Παγιδευμένοι, υποδύονται τον Αντρέα και την Άννα και συνεργάστηκαν άψογα για την εξιχνίαση της δολοφονίας της αδερφής της Άννας. Μάλιστα ο Πέτρος Λαγούτης ήταν ο «κουμπάρος» - όπως είναι πλέον το όνομα που του έχουν δώσει οι χρήστες των social media- στον εικονικό πολιτικό γάμο της Άννας και του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου που υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Αναμένουμε να τους δούμε στα νέα επεισόδια των Παγιδευμένων από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22:00 και κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως Τετάρτη στον ΑΝΤ1.



iEidiseis.gr