MY KTEO

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ διακρίθηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2022

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ διακρίθηκε στη διοργάνωση “Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας  2022”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Grande

Bretagne.

Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Σέρρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.



Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων του 2022, βάσει της βελτίωσης συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων. Ταυτοχρόνως συνυπολογίστηκαν και άλλοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια εκ μέρους των εταιρειών και κυρίως οι εταιρικές στρατηγικές.

Η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, εφαρμόζοντας το επιχειρηματικό της πλάνο και προχώρησε σε νέα επένδυση ύψους 3 εκ. € αυξάνοντας την παραγωγική της ικανότητα. Τα τελευταία δε χρόνια, κατάφερε να μειώσει τον υψηλό δανεισμό σε σχέση με τον κύκλο εργασιών, ενώ το 2022 αναμένεται να εμφανίσει ανάπτυξη περίπου 30%.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι πρεσβειών και εμπορικών επιμελητηρίων της Ελλάδας και άλλων χωρών.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενη εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προβάλλοντας τη μοναδική και προικισμένη από τη φύση περιεκτικότητα, γεύση και διαύγεια του νερού Δίρφυς.