MY KTEO

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2023»


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA 2023», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 11 Οκτωβρίου 2023, στον Εκθεσιακό χώρο Koelnmesse, στην Κολωνία της Γερμανίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE).

Η Διεθνής Έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κλάδου των τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει δυναμικά από το 2017 στην συγκεκριμένη επαγγελματική έκθεση, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να παρουσιάσουν και να αναδείξουν τα υψηλής  ποιότητας προϊόντα τους στην καρδιά της Γερμανίας, που αποτελεί βασική αγορά στόχο για τις ελληνικές εξαγωγές.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 80% για την ενοικίαση-κατασκευή περιπτέρου εμβαδού 9 τ.μ.

Το συνολικό κόστος ανά εκθέτη για περίπτερο 9.τ.μ. ανέρχεται στα

 1250€  (με Φ.Π.Α.)

To Registration Fee που αντιστοιχεί σε 1120€ (+24% Φ.Π.Α.) είναι υποχρεωτικό και επιβαρύνει τους εκθέτες

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονής & έξοδα μεταφοράς εμπορευμάτων

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν προς τα email:k.anagnostopoulou@eg.gov.gr και info@kye.com.gr, διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέχρι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00 ή μέχρι εξαντλήσεως του διαθέσιμου χώρου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr