MY KTEO

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Γιώργος Μπένος: Αποκάλυψε ποια σκηνή τον δυσκόλεψε περισσότερο στα γυρίσματα του Maestro


Ο Γιώργος Μπένος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro και ενσαρκώνει τον Σπύρο βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή Dot.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη σκηνή που τον δυσκόλεψε περισσότερο στα γυρίσματα του Maestro.

«Η σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία. Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία. Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή. Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αλλά και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα», είπε ο Γιώργος Μπένος.



govastileto.gr