4 αβγά
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε καρέ
1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε λεπτές ροδέλες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. φρέσκο γάλα
1 βανίλια
3-4 φύλλα βασιλικού
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ρίχνεις σε ένα μεγάλο μπολ τα αβγά και τα χτυπάς με το σύρμα
- Προσθέτεις αλάτι, πιπέρι, το γάλα και τη βανίλια και συνεχίζεις να χτυπάς το μείγμα
- Βάζεις 1 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρεις τα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά
- Προθέτεις τα αυγά, την ντομάτα και την πιπεριά
- Με μια επίπεδη ξύλινη κουτάλα ανακατεύεις τα αυγά διαρκώς και τα λιώνεις ταυτόχρονα μέχρι να “σβολιάσουν”
- Σερβίρεις προσθέτοντας ένα φύλλο βασιλικό και ζεστό ψωμί.
tlife.gr