MY KTEO

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Μας άφησε άφωνους ο Λιβιεράτος: «Η κόρη μου έχει δεσμό με το γιο του κιθαρίστα του Sting»


Ο Λάμπης Λιβιεράτος παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την κόρη του, Δανάη Λιβιεράτου και την σχέση που έχει με έναν συμφοιτητή της, που και εκείνος έχει καλλιτεχνική φλέβα. 

Ο τραγουδιστής αγαπάει πολύ τη μουσική, αλλά η μεγάλη αγάπη της ζωής του είναι οι δυο κόρες του, η Δανάη και η Νεφέλη, που είναι και η προτεραιότητά του σε οτιδήποτε και να κάνει.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου "Γεια Σου" και ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα. Ο τραγουδιστής, μόλις μπήκε στο πλατό μίλησε για λίγο με την παρουσιάστρια αρχικά, λέγοντας για τις κοινές τους εμπειρίες, μιας και τα παιδιά τους γεννήθηκαν τις ίδιες χρονιές. Καθώς μιλούσαν για εκείνα, ο Λάμπης Λιβιεράτος έκανε μια αποκάλυψη που δεν την περίμενε κανείς.

Και οι δυο μου οι κόρες αυτήν την στιγμή έχουν πολύ ωραίες σχέσεις από ότι μου έχουν πει. Η μικρή, η Δανάη έχει μια πολύ όμορφη σχέση με ένα παιδί που σπουδάζουν μαζί μουσική. Έχει πλάκα αυτό γιατί δεν έχει τύχει να τον γνωρίσω και τις προάλλες που είχαν έρθει Ελλάδα έκανα έγω κάποιες εμφανίσεις σε ένα μαγαζί, αλλά δεν το ήξεραν ώστε να έρθουν να με δουν εκεί. Αυτός τρελαίνεται και του αρέσει πάρα πολύ. Είναι και εκείνος μουσικός, είναι γιος του κιθαρίστα του Sting.

Μια από τις φωτογραφίες του ζευγαριού:




  gossip-tv.gr