MY KTEO

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star Trailer: Ένταση ανάμεσα σε Μαρτίκα και Κατσούλη και σκληρός αγώνας επάθλου


Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής 15/1 το Survivor All Star ήταν ένα από τα προγράμματα που περίμεναν άπαντες με ανυπομονησία.

Το ριάλιτι επίβιωσης του ΣΚΑΪ, έπειτα από την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου, επιστρέφει με ένα νέο συναρπαστικό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής.

Πρωταγωνιστές στο trailer που κυκλοφόρησε είναι οι Σπύρος Μαρτίκας και Σάκης Κατσούλης, των οποίων η σχέση ούτε λίγο, ούτε πολύ, μυρίζει «μπαρούτι»!

Οι δυο τους λοιπόν θα έρθουν σε κόντρα, με την… Μαριαλένα, για την οποία κυκλοφορούν σενάρια οικειοθελούς αποχώρησης, να είναι στο επίκεντρο.

«Είχε ξεκινήσει μια κουβέντα κοντά στη φωτιά. Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλλον ξεκίνησε τα δικά του…», ανέφερε ο Σάκης δείχνοντας απόσπασμα από αυτήν την κουβέντα όπου ο συμπαίκτης του αναφέρει: «Σάκη εγώ υπερασπίστηκα την αγωνία και την επιβίωση της γυναίκας σου».

Από ‘κει και πέρα, έπειτα από τη συζήτηση στην καλύβα, ο 45χρονος φαρμακοποιός έρχεται να δηλώσει στην κάμερα: «Αν αποχωρούσε ο Τάκης, Σάκη μου η Μαριαλένα τι θα έτρωγε σήμερα;»

Φυσικά, εύλογα σε αυτό το σημείο θα σκεφτεί κανείς πως από τη στιγμή που στο προηγούμενο παιχνίδι νικητές ήταν οι Διάσημοι, τότε ίσως να… προδόθηκε ο νικητής του αυριανού επεισοδίου, απ’ τη στιγμή που Τάκης και Μαριαλένα ανήκουν στους Μαχητές.



tlife.gr