MY KTEO

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Αλέξης Παππάς – Τζέιμς Καφετζής: Νέα κόντρα για το «Survivor All Star» - οι κινήσεις στο παρασκήνιο


Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της «Super Κατερίνας» για να σχολιάσουν το «Survivor All Star» και τις δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή στη Σίσσυ Χρηστίδου.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Οι πρώην παίκτες του «Survivor» είναι περιζήτητοι τις τελευταίες ημέρες στα τηλεοπτικά παράθυρα ως σχολιαστές, αποδεικνύοντας το αδιάπτωτο ενδιαφέρον του κοινού για τα όσα διαδραματίζονται στα παρασκήνια του γνωστού reality.

Από τους πρώην παίκτες, αυτοί που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Τζέιμς Καφετζής, τρία πρόσωπα που είχαν απασχολήσει τα μίντια κατά την παρουσία τους στον Άγιο Δομίνικο, λόγω της κόντρας ανάμεσά τους.

Μιλώντας την Κυριακή στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega «Χαμογέλα και πάλι», ο Τζέιμς Καφετζής έκανε μια «αποκάλυψη» που τάραξε τα νερά. Είπε λοιπόν ότι βρέθηκε πρόσφατα με τον Αλέξη Παππά και τον αρχισυντάκτη του «Survivor», Δημήτρη Παυλιδάκη, για φαγητό και ο Παυλιδάκης είπε πως μόνο αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να συμμετέχουν στην αμερικάνικη «έκδοση» του παιχνιδιού.

Η δήλωση Καφετζή προκάλεσε το ενδιαφέρον διότι είναι γνωστό από πέρυσι ότι η Ατζούν Μίντια, η εταιρία παραγωγής του reality έχει στραφεί νομικά εναντίον του παίκτη για τη συμμετοχή του στο «J2US» κατά παράβαση των όρων του συμβολαίου του.

Από τη θέση του στο πάνελ της «Super Κατερίνας» σήμερα, ο Αλέξης Παππάς διέψευσε τον Τζέιμς Καφετζή και δήλωσε πως ποτέ δεν έγινε αυτό το γεύμα και εξέφρασε την απορία του για το πως είναι δυνατόν ο αρχισυντάκτης του «Survivor» να «φλερτάρει» κάποιον με τον οποίο η εταιρία με την οποία συνεργάζεται βρίσκεται στα δικαστήρια.

«Ο Τζέιμς έχει ένα προηγούμενο με την εταιρία παραγωγής που τον έκανε να ξέρουμε όλοι το όνομά του και τα λοιπά… θα του πει ότι εσύ πρέπει να είσαι στο αμερικάνικο format;» σχολίασε ο ηθοποιός και μοντέλο, ο οποίος έκανε κι ένα αιχμηρό σχόλιο για τον τέως συμπαίκτη του. «Αν δεν ήταν το “Survivor”, θα ήταν ο Δημήτρης Καφετζής και δεν θα τον ήξερε κανείς».

Το μέρος του Τζέιμς πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος επισήμανε ότι ο αρχισυντάκτης ενδιαφέρεται να πηγαίνει καλά το «Survivor All Star» και, αν η καλή πορεία της εκπομπής εξασφαλίζεται με την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή και του Αλέξη Παππά, τότε μηνύσεις και αγωγές θα μπουν στην άκρη.

Σε αυτό το σημείο, ο Τζειμς Καφετζής θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή για να «διορθώσει» κάποιες παρεξηγήσεις. «Είμαι για καφέ στο Μικρολίμανο και μου έρχονται μηνύματα: σε κράζει ο Παππάς. Λέω: τι πιο σύνηθες;» είπε ο επιχειρηματίας από τη Ρόδο, ο οποίος δικαιολογήθηκε για την δήλωση του στη Σίσσυ Χρηστίδου. «Έκανα λάθος. Αυτό έγινε πριν δύο χρόνια. Εγώ πήγα για φαγητό με τον Ντάφυ, τον Παυλιδάκη και έναν φίλο του Ντάφυ. Σε πήρε τηλέφωνο ο Ντάφυ. Μπερδεύτηκα».

«Ναι, το κατάλαβα ότι μπερδεύτηκες…» ήταν η κοροϊδευτική απάντηση του Αλέξη Παππά, ο οποίος επέμεινε: «Εμένα μου φάνηκε ότι τραβάς την προσοχή για να ξαναμπείς στο “Survivor”. Μου φάνηκε ότι διαφημίζεις τον εαυτό σου ως πολύ έξυπνο, που κάνεις μόνο για την Αμερική».

Και σε άλλο σημείο της συζήτησης παρατήρησε: «Το καλό στη δική σου περίπτωση είναι ότι έχεις σύμμαχο τον Ανδρέα (Μικρούτσικο). Τον Τζέιμς τον σώζουν δύο πράγματα: πρώτον ότι τον συζητούσα συνέχεια και έγινε ο Τζέιμς και δεύτερον ότι εσύ (Ανδρέα) έχεις αρχίσει και ταυτίζεσαι με τον Τζέιμς».

«Δεν υπήρχε λόγος να πω ψέματα», δήλωσε κλείνοντας ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος είχε βρεθεί για φαγητό το περασμένο Σάββατο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Το συμπέρασμα; Οι «ζυμώσεις» για την είσοδο κι άλλων παικτών στο «Survivor All Star» συνεχίζονται παρασκηνιακά με σκοπό την ενίσχυσή του με παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν ίντριγκα, οι οποίοι διαθέτουν φανατικούς φίλους και εχθρούς ανάμεσα στους τηλεθεατές.




iEidiseis.gr