MY KTEO

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Survivor All Star: Η Βρισηίδα Ανδριώτου κλείνει τα στόματα περί εγκυμοσύνης της - Με πόσα χρήματα επιστρέφει


Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκεται στο αεροπλάνο για την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor All Star μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο κι αναμένονται να φτάσουν σε λίγη ώρα στη χώρα μας.

Οι δύο πρώτοι Survivors που αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης όπου άλλαξαν πτήση με προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα. Λίγο πριν να επιβιβαστούν για τον τελικό τους προορισμό, η Βρισηίδα δημοσίευσε story στον λογαριασμό της στο Instagram και μίλησε με τους followers της. Θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες περί εγκυμοσύνης που έχουν κυκλοφορήσει και η ίδια τις πληροφορήθηκε μόλις μπόρεσε να ανοίξει ξανά το κινητό της.

Εκμεταλευόμενη τον χρόνο μέχρι να πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα και γνωρίζοντας πως από αύριο το πρωί θα πρέπει να εμφανιστεί σε εκπομπές και να μιλήσει σχετικά με το Survivor All Star, αλλά και τον Σπύρο Μαρτίκα και τη σχέση τους, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Συγκεκριμένα είπε: «Λοιπόν, αναχωρούμε για Αθήνα τώρα και θα φτάσουμε το βράδυ. Θέλω να πω πρώτα από όλα για τις φήμες που είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, έχω άλλα προβλήματα υγείας και επίσης ούτε στο Μιλάνο είμαι και κάνω διακοπές. Ήμουν στον Άγιο Δομίνικο, τώρα φτάσαμε Μαδρίτη και θα πάμε Αθήνα. Αυτά», προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος στις φήμες που έχουν διαδωθεί.

Αξίζει να σχολιάσουμε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου μπορεί να έμεινε στο Survivor All Star λιγότερο από μια εβδομάδα αλλά εκμεταλεύτησε έναν από τους όρους του συμφωνητικού των παικτών. Κατά το οποίο ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει θα πληρωθεί για έναν ολόκληρο μήνα ανεξάρτητα από το διάστημα που θα παραμείνει. Έτσι η παίκτρια των Μαχητών επιστρέφει με 20.000 ευρώ αμοιβή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στιγμιότυπο από την επιστροφή της Βρισηίδας και του Περικλή:


iEidiseis.gr