MY KTEO

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Χώρισαν λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star;


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην παθιασμένη σχέση της τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου και του γνωστού τερματοφύλακα Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι που μας είχε συνηθίσει στις καυτές φωτογραφίες στα social media και στις λαμπερές νυχτερινές εξόδους, δεν είναι πια μαζί.

Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε κάνει μια ρομαντική πρόταση γάμου στην Ειρήνη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Μύκονο. Τότε ήταν που ο ποδοσφαιριστής είχε πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κι επειδή την σκεφτόταν σοβαρά, η τραγουδίστρια ήταν έτοιμη να τον ακολουθήσει. Αυτή η συμφωνία δεν έκλεισε αλλά ήρθε η πρόταση και η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Έτσι ο τερματοφύλακας άφησε τον ΠΑΟΚ και μετακόμισε στον Πειραιά. Ενώ με την Ειρήνη Παπαδοπούλου βρήκαν σπίτι για να μείνουν μαζί στα νότια προάστια. Μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει πολλές φορές μαζί.

Στη συνέχεια οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους και από τους λογαριασμούς τους στο Instagram έχουν αφαιρεθεί οι κοινές τους φωτογραφίες. Η τραγουδίστρια πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το μαγευτικό Μπαλί. Ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσει κι άλλο εξωτικό ταξίδι από την άλλη μεριά του χάρτη αυτή τη φορά. Καθώς έχει δεχτεί πρόταση από την Acun Medya για να συμμετάσχει στο Survivor All Star. Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα η Ειρήνη Παπαδοπούλου σκέφτεται σοβαρά να υπογράψει και να ενταχθεί σε μια από τις ομάδες των Διασήμων ή των Μαχητών.



iEidiseis.gr