MY KTEO

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξανά μαζί στο Survivor – Ο έρωτας, η συγκατοίκηση και ο αθόρυβος χωρισμός (;)


Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος, ένας απρόσμενος έρωτας που κράτησε πέντε χρόνια και ένας αθόρυβος χωρισμός ή μήπως όχι;

Ήταν Δεκέμβριος του 2016 όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν να μπουν στο αεροπλάνο και να ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχουν στο Survivor. Τότε, κανείς από τους δυο δεν είχε στο μυαλό του πως αυτή τους η απόφαση θα ήταν η αφορμή για να βιώσουν έναν μεγάλο έρωτα.

Για πέντε περίπου μήνες, η αθλητικογράφος και ο personal trainer αγωνίζονταν σε διαφορετικές ομάδες. Μετά την ένωση των δυο ομάδων όμως, ήρθαν αρκετά κοντά. Η χημεία ανάμεσά τους ήταν έκδηλη και πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αρχίσει να κάνουν λόγο για φλερτ ανάμεσά τους. Οι υποψίες αυτές ενισχύθηκαν όταν ανήμερα των γενεθλίων της Ευρυδίκης Βαλαβάνη σε μια βόλτα που έκαναν οι δυο τους στην παραλία, εκείνος της χάρισε την αγαπημένη του ζακέτα.

Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης οι δυο τους ήταν αχώριστοι. Στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης είχαν φτάσει μαζί ενώ ακολούθησαν και πολλές κοινές έξοδοι. Για αρκετό καιρό όμως, οι δυο τους δήλωναν πως είναι μόνο δυο καλοί φίλοι.

Ωστόσο, στη συνέντευξη που παραχώρησε εκείνη την περίοδο ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την εκπομπή “Goal χωρίς σύνορα” , η έλξη που υπήρχε ανάμεσά τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Χαρακτηριστική είναι και η ατάκα του Κωνσταντίνου Βασάλου τότε όταν σε ένα παιχνίδι που έπαιξαν η αθλητικογράφος του είχε πει πως σε περίπτωση που κερδίσει, θα πρέπει να της πάρει ένα κουκλάκι, Όταν τελικά εκείνος το κέρδισε, της έδωσε το κουκλάκι λέγοντάς της, “είχα καλό κίνητρο”.

Λίγο καιρό μετά, τον Ιανουάριο του 2018 θα φωτογραφηθούν για πρώτη φορά μαζί για τις ανάγκες του εξωφύλλου του περιοδικού Down Town και θα παραδεχτούν πως είναι ζευγάρι. Η σχέση τους τότε, μετρούσε ήδη τρεις μήνες και εκείνοι ήταν έτοιμοι πλέον να μιλήσουν ανοιχτά για τον έρωτά τους και όσα τους έφεραν κοντά.

«Το καλοκαίρι κάναμε διακοπές μαζί και εξελίχθηκε. Ανακοινώσαμε ότι είμαστε μαζί όταν μετά τους τρεις μήνες σιγουρευτήκαμε» έλεγε σε εκείνη τη συνέντευξη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να συμπληρώνει, «Ναι είμαστε ερωτευμένοι. Βρισκόμαστε στην αρχή ακόμη».

Οι δυο τους γίνονται αχώριστοι. Τα social media γεμίζουν από κοινές τους αναρτήσεις ενώ κοινό είναι και το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα αφού θα βρεθούν μαζί στο πάνελ της εκπομπής “Εδώ” που παρουσίαζε η Ντορέττα Παπαδημητρίου. 

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ήρθε και η συγκατοίκηση. Μάλιστα σε συνέντευξη που είχαν δώσει εκείνη την περίοδο στο “Πρωινό” και τη Φάιη Σκορδά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε παραδεχτεί πως δεν κάνει δουλειές στο σπίτι και απολαμβάνει τη φροντίδα της αγαπημένης του.

«Όχι δεν κάνω τίποτα εγώ στο σπίτι. Η Ευρυδίκη είναι νοικοκυρούλα, μαγείρισσα. Μια χαρά τα καταφέρνει μόνη της. Μη με βάλετε τώρα να κάνω φασίνα. Είναι καλή νοικοκυρά και την εμπιστεύομαι. Στο σπίτι τα κάνει όλα η Ευρυδίκη. Είναι παραδοσιακή», είχε πει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η επόμενη χρονιά τους βρήκε σε διαφορετικές εκπομπές. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε εκείνη της Ναταλίας Γερμανού. Αυτό το επαγγελματικό όμως διαζύγιο, δε φάνηκε να επηρεάζει στιγμή τη σχέση τους.

Οι δυο τους, συνέχισαν να απολαμβάνουν ο ένας την συντροφιά του άλλου, τις κοινές δραστηριότητες και τα ταξίδια με τις εκδηλώσεις αγάπης στα social media να είναι συχνό φαινόμενο.

Όλο αυτό το διάστημα πολλές φορές είχαν δεχτεί και οι δυο την ερώτηση για το αν σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Κάποια στιγμή θέλω να γίνω μητέρα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Οσο και να το θέλεις, μπορεί να μη σου έρθει και ποτέ. Οπότε πάω με τη ροή των πραγμάτων. Και ο Κωνσταντίνος είναι στην ίδια λογική. Μου αρέσει που αυτός ο άντρας σκέφτεται και θέλει να δημιουργήσει κάποια στιγμή οικογένεια. Δεν είναι από τους άντρες που λένε ότι θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι. Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος. Νιώθω ασφάλεια με τον Κωνσταντίνο», δήλωνε το 2019 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη Real Life. 

Την ίδια χρονιά μάλιστα το ζευγάρι πραγματοποίησε μια απόδραση στο εξωτικό Μπαλί με την αθλητικογράφο τότε, να παραδέχεται μέσα από το “Καλύτερα δε γίνεται” πως περίμενε ο Κωνσταντίνος Βασάλος να της κάνει πρόταση γάμου σε αυτό τους το ταξίδι. Μια πρόταση που δεν έγινε ποτέ.

Ο καιρός περνούσε και η σχέση τους έδειχνε να εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο.

Το 2020, στα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνει εμφανίζεται με μια τούρτα στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” που συμμετείχε τότε ο αγαπημένος της με εκείνον να την υποδέχεται στο πλατό με ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. 

Τα πράγματα μεταξύ τους συνέχιζαν να κυλούν ομαλά. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έμοιαζαν να είναι το ιδανικό ζευγάρι. Οι δυο τους πάντα στήριζαν ο ένας τον άλλο και ακόμη και όταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη άρχισε να δέχεται κάποια αρνητικά σχόλια για τα κιλά της, ο personal trainer πήρε δημόσια θέση μέσα από την εκπομπή After Dark.

«Με ενοχλούν (τα σχόλια) όταν ενοχλούν την Ευρυδίκη. Η αλήθεια είναι πως η Ευρυδίκη είναι λίγο πιο ευαίσθητη και κάποιες φορές την επηρεάζουν πάρα πολύ κάποια από αυτά που διαβάζει και της στέλνουν. Δε χρειάζεται να δίνει βάση στα κακά και στα πικρόχολα σχόλια. Δώσε βάση στα θετικά! Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να της πω. Αν ο καθένας σχολιάζει την εξωτερική εμφάνιση κάποιου άλλου ανθρώπου ή τα παραπάνω κιλά, για εμένα είναι κατακριτέο. Ποιος σου δίνει το δικαίωμα να σχολιάσεις τον οποιοδήποτε; Με ποιο κριτήριο; Δεν ξέρεις ο άλλος τι μπορεί να έχει περάσει και πήρε αυτά τα κιλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που μπαίνουν στη διαδικασία αυτή να σχολιάζουν, ειδικά την εξωτερική εμφάνιση κάποιου» είχε πει σε εκείνη τη συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Οι ερωτήσεις για το αν σκοπεύουν να παντρευτούν πύκνωναν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις αρχές του 2021 να δηλώνει: «Δεν παντρευόμαστε το 2021, γιατί δεν είναι προγραμματισμένο να γίνει κάτι τέτοιο. Όπως τα φέρει η ζωή και η στιγμή. Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο».

Από τη δική του πλευρά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε δική του συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! είχε πει για το ενδεχόμενο ενός γάμου, «Αν ήταν να γίνουμε γονείς, θα σκεφτόμασταν το ενδεχόμενο να παντρευτούμε. Εγώ προσωπικά δεν τα βάζω σε σειρά: «αρραβώνας, γάμος, παιδί». Μπορεί να έρθει ένα παιδί χωρίς να έχει γίνει ο γάμος. Δεν καιγόμαστε ούτε η Ευρυδίκη να φορέσει νυφικό ούτε εγώ γαμπριάτικο κοστούμι. Εννοείται ότι είναι μέσα στους στόχους μας να αποκτήσουμε παιδί, αλλά δεν είναι κάτι που μας αγχώνει».

Οι φήμες για κρίση στη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν στα μέσα του 2022 λίγο πριν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναχωρήσει για το Asia Express αφήνοντας πίσω στην Ελλαδα την αθλητικογράφο.

«Την Ευρυδίκη θα την αφήσω στο σπίτι. Το καλοκαίρι στην Ελλάδα θα είμαστε. Μία χαρά θα περάσει κι αυτή. 40 ημέρες φεύγω, δε φεύγω για πάντα. Φεύγουμε σε λίγο καιρό, δεν έχω ετοιμάσει ούτε τα… εσώρουχα» είχε πει λίγο πριν την αναχώρησή του για την Ασία ο Κωνσταντίνος Βασάλος δίνοντας έτσι ένα τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Οι φήμες αυτές επανήλθαν, όταν τη μέρα που ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεφε στην Ελλάδα έπειτα από 40 μέρες απουσίας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να φύγει για την Κρήτη. Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο δεν περίμενε να δει πρώτα τον σύντροφό της που απουσίαζε τόσο καιρό με την ίδια όμως να απαντά μέσω Instagram πως όλα ανάμεσά τους είναι καλά.

Οι δυο τους σταμάτησαν τις κοινές αναρτήσεις, και τις περισσότερες φορές επιλέγουν να περνούν χρόνο χωριστά. Ωστόσο, κάποιες κοινές εμφανίσεις σε γενέθλια φίλων τους έκαναν τους πάντες να μιλούν μεν για μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους που όμως δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Όλα αυτά μέχρι πριν λίγο καιρό που στο φως ήρθε η είδηση πως το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει βρει ήδη νέο σύντροφο, τον Γρηγόρη Μόργκαν με τον οποίο μοιράζονται την ίδια αγάπη για το surf.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη, θα προβληθεί στις οθόνες μας το επεισόδιο του τελικού του Asia Express στο οποίο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε κάνει έκπληξη στον Κωνσταντίνο Βασάλο και μέσα σε όλα ανέφερε πως τον αγαπά. (δες εδώ το σχετικό βίντεο)

Την αμέσως επόμενη ημέρα από την προβολή αυτού του επεισοδίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή “Breakfast @Star”  όπου θα δεχτεί μια ερώτηση για την προσωπική του ζωή η οποία θα τον φέρει σε αμηχανία και θα αρνηθεί να απαντήσει. Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, ο personal trainer θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας από τις εγκαταστάσεις του σταθμού και όλα αυτά προκειμένου να αποφύγει να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μέχρι σήμερα κανείς από τους δυο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Ένα story ωστόσο του Κωνσταντίνου Βασάλου από το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, αποκάλυπτε πως βρίσκονταν μαζί στο σπίτι όπου συνεχίζουν να συγκατοικούν.

Λίγο πριν φύγουν για το Survivor All Star, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Κωνσταντίνο Βασάλο λέγοντας πως θα ήθελε πολύ να είναι στην ίδια ομάδα.

«Με ρωτάτε πολλοί για τον Κωνσταντίνο, αν θα είμαστε μαζί στην ίδια ομάδα. Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω… αλήθεια, πρέπει σε κάποιον να κλαίγομαι, να με ακούει, να βγάζω τα νεύρα μου. Ποιος άλλος; Ο Κωνσταντίνος.

Όταν του λέω, ετοιμάσου, μου λέει να μην τολμήσω γιατί έκανε μια φορά τον ψυχολόγο στον Φίλιππο, και δεν θέλει να το ξανακάνει αλλά εγώ του εξηγώ πως αφού θέλει παιχνίδια επιβίωσης, θα το λουστεί» λέει στο βίντεό της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως σε λίγες ημέρες κάνει πρεμιέρα το Survivor All Star στο οποίο θα λάβουν μέρος και οι δυο και τότε το τοπίο ίσως να ξεκαθαρίσει περισσότερο…