MY KTEO

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Φαίη Σκορδά: Θεωρώ πολύ φτηνό να γράφεται στα σάιτ ότι έκανα unfollow


Η Φαίη Σκορδά και η παρέα της σχολίασαν το unfollow της Καγιά στην Ιλεάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ένα unfollow από τη Βίκυ Καγιά στην Ιλεάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, συνεργάτες της στο παρελθόν στο «GNTM» ήταν η αφορμή να ανοίξει η συζήτηση για το savoir faire των επωνύμων στα social media σήμερα στο «Πρωινό μας».

Την αφορμή έδωσε η εμφάνιση της Ιλεάνας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος την ρώτησε αν η ίδια ακολουθεί τη Βίκυ Καγιά. Σημασία δεν έχει ποιον ακολουθείς στο Instagram είπε με νόημα το μοντέλο και μέλος της κριτικής επιτροπής του «My Style Rocks», η οποία εξήγησε ότι προτιμάει να κάνει mute τους ανθρώπους που δεν θέλει να βλέπει κάθε φορά που ανοίγει το κινητό της.

Σχολιάζοντας τα λόγια της Ιλεάνας, η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεκαθάρισε ότι η ίδια κάνει unfollow χωρίς δεύτερη σκέψη. Το βασικό επιχείρημά της είναι πως δεν γίνεται να είμαστε όλοι αρεστοί σε όλους και επομένως, όταν οι απόψεις ενός ανθρώπου μας βρίσκουν απολύτως αντίθετους, το unfollow είναι μονόδρομος.

Σε αυτό το σημείο η Φαίη Σκορδά είχε μια ομολογία να κάνει. «Θα ήθελα πολύ να κάνω unfollow, όπως κάνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έχει τα πρωτεία, πριν την Καγιά -κάνει και μπλοκ», είπε η παρουσιάστρια.

«Ο Δημήτρης το κάνει και δεν τον νοιάζει αν βγουν τίτλοι μετά. Γιατί εγώ είμαι ειλικρινής. Είμαι τόσο εκνευρισμένη με κάτι που βλέπω και διαβάζω κι επειδή δεν θα απαντούσα ποτέ, είπε ότι τώρα, αυτή τη στιγμή, δεν θέλω ούτε mute, θέλω να κάνω unfollow.

Δεν το έκανα όμως γιατί το θεωρώ πολύ φτηνό να γράφεται στα σάιτ ότι έκανα unfollow. Αλλά μέσα μου θα το ήθελα πάρα πολύ. Δεν θέλω να βλέπω ότι υπάρχει, ρε παιδί μου. Δεν είναι ωραίο το unfollow, θα παίζει μετά», είπε η Φαίη Σκορδά.



iEidiseis.gr