MY KTEO

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: Δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για ριάλιτι – ποιος πάει στη θέση του


Με αφορμή τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή που θα παρουσίαζε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.
    
Γράφει ο Άρης Σταυρίδης

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι η ζωντανή εγκυκλοπαίδεια της ελληνικής τηλεόρασης των τελευταίων 30 χρόνων. Ο άνθρωπος που έχει στο ενεργητικό του τις περισσότερες επιτυχίες ως παρουσιαστής, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχή εισαγωγή των ριάλιτι στη ζωή μας, για τα οποία δέχτηκε τα βέλη της κριτικής. Επίσης είναι ο άνθρωπος που έχει την καλύτερη πληροφόρηση για τα τηλεοπτικά πράγματα από όλους γι’ αυτό και οι ειδήσεις που φέρνει στο τραπέζι, επιβεβαιώνονται σταθερά.

Χθες λοιπόν, το θέμα συζήτησης ανάμεσα στα μέλη του πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου και την ρεπόρτερ Έλενα Πολυκάρπου ήταν τι θα γίνει με την Ελίνα Πιπίλα και την εκπομπή που θα παρουσίαζε η Βίκυ Χατζηβασιλείου τα σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1.

Η ραδιοφωνική παραγωγός που γνώρισε το πανελλήνια μέσα από την σύμπραξή της με τον Γιώργο Καρτελιά στην εκπομπή «Breakfast @ Star», σύμφωνα με τη ρεπόρτερ, αναμένεται να υπογράψει για την παρουσίαση της εν λόγω εκπομπής, στη θέση της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Να θυμίσουμε πως, όταν έγινε γνωστό πριν από κάποιον καιρό ότι Ελίνα Πιπίλα και Γιώργος Λάγιος υπέγραψαν για να συμμετέχουν στο πάνελ εκπομπής υπό την Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, η ραδιοφωνική παραγωγός το διέψευσε. Ακολούθησε η «παραίτηση» της Βίκυς Χατζηβασιλείου λόγω λόγω διάστασης απόψεων με το κανάλι κι έτσι η εκπομπή που προαναγγελθεί για τις 18 Φεβρουαρίου, αναβλήθηκε επ’ αόριστον.

Τα ερωτήματα που τίθενται πλέον φυσικά είναι πολλά. Το πρώτο αφορά στο πραγματικό περιεχόμενο της εκπομπής. Στο σημείο αυτό ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε την απάντηση. «Προσεγγίστηκα, μου έγινε τηλεφώνημα, δεν λέω πώς, τι και γιατί αλλά ο όρος ήταν να φύγω από εδώ. Ο όρος ήταν να φύγω τώρα και να πάω εκεί. Έχει να κάνει με πολλά πράγματα» αποκάλυψε ο βετεράνος παρουσιαστής, ο οποίος δεν αποδέχτηκε την πρόταση.

Και εξήγησε για τι είδους εκπομπή μιλάμε. «Είναι ριάλιτι. Δεν θυμάσαι που είπα ότι η Χατζηβασιλείου θα κάνει εμένα, ο Λάγιος θα κάνει την Τένια (Μακρή), εσύ θα είναι η Παπίλα; Μην μου κάνεις τώρα την πάπια, την Παπίλα να μου κάνεις», είπε, απευθυνόμενος στον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, η εκπομπή που συνάντησε τη σθεναρή άρνηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου είναι μια «αναβίωση» του «Επιτέλους Μαζί» που έπαιζε στον ΑΝΤ1 την περίοδο ’92-’99.



iEidiseis.gr