MY KTEO

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Εκλογές 2023: Τα μεσάνυχτα των εκλογών θα ξέρουμε και ποιοι εκλέγονται βουλευτές


Ο Κυριάκος Πιερρακάκης δήλωσε ότι τα μεσάνυχτα των εκλογών θα γνωρίζουμε και ποιοι βουλευτές εκλέγονται στις Περιφέρειες.

Την ταχύτερη εκλογική διαδικασία θα ζήσουμε, όπως όλα δείχνουν, στις προσεχείς κάλπες.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης είπε ότι τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών θα γίνουν επισήμως γνωστά πολύ νωρίτερα, ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται βουλευτές.

«Η τεχνολογία στην Ελλάδα ήρθε μέσω των εκλογών. Θα υπάρχει νωρίτερα η ευχέρεια να γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών. Θα έχουμε όλα τα στοιχεία μπροστά μας», είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Μέχρι τα μεσάνυχτα θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται βουλευτές με μεγαλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές».

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης είπε ότι ο ίδιος θα δώσει την δική του προεκλογική μάχη στην Α’ Αθήνας. «Είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφιος, είναι ένας συναγωνισμός, έχω τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση σε όλους τους συνυποψήφιους, όλοι μαζί θα κινηθούμε για να κερδίσουμε. Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να έχουμε αντίπαλο τα προβλήματα. Και όσο τα έχουμε αντίπαλο τόσο κερδίζουμε όλοι» επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.



iEidiseis.gr